Bli med på LO Stats student- og ungdomskonferanse!

student.jpg

LO Stat skal i år arrangere ungdomskonferanse for første gang. Studentmedlemmer, lærlinger og unge yrkesaktive (under 35) er velkomne til å delta på konferansen som arrangeres på Klækken hotell 8.-10. oktober.

Forhandlingsordningen i Norge, klima og miljø, unge og studenter i arbeidslivet og erfaringer fra sommerpatruljen. Dette er noe av det du kan være med og diskutere med kollegaer og fagforeningsvenner på LO Stats student- og ungdomskonferanse 8. - 10. oktober.

Det blir også paneldebatt om fremtidens arbeidsliv for unge arbeidstakere, midlertidige ansettelser og lærlingeordningen.

På konferansen vil det bli innledninger om temaer som rettigheter og plikter i arbeidslivet, sosial dumping, studenter og unge i arbeidslivet og miljø og klima. I tillegg til et omfattende program er konferansen en god anledning til å bli kjent med tillitsvalgte som jobber med student og ungdomsarbeid i NTL og andre LO Stat forbund.

Målgruppen er studentmedlemmer og arbeidstagere under 35 år i staten eller Spekter-området.

Konferansen foregår på Klækken hotell utenfor Hønefoss.

Påmelding kan sendes til anette.versto@lostat.no. LO Stat dekker eventuelle utgifter til reise og opphold. Har du spørsmål om konferansen kan du kontakte forbundssekretær Finn Olav Haga, foh@ntl.no.

Mer info i programmet nederst i denne nettsaken.