Minikonferanse om vold mot kvinner

rod-knapp.jpg

NTL inviterer til minikonferanse om vold mot kvinner onsdag 10. desember kl. 12.00-14.00 i Møllergata 10 i Oslo. Alle NTL-medlemmer er hjertelig velkommen! Konferansen markerer FNs internasjonale dag for menneskerettigheter, og på programmet står foredrag av Tove Smaadahl, leder av Krisesentersekretariatet.

Onsdag 10. desember er FNs internasjonale dag for menneskerettigheter og den siste dagen i Rød Knapp-kampanjen mot vold mot kvinner. NTL markerer dagen og kampanjen med foredrag av Tove Smaadahl, leder av Krisesentersekretariatet. Smaadahl vil fokusere spesielt på vold mot kvinner i prostitusjon og viktigheten av å opprettholde sexkjøpsloven, men også med et klart blikk på vold i nære relasjoner.

LO har sammen med Krisesentersekretariatet laget en brosjyre med tittelen: "Kjøpte du min datter i natt?". Et viktig budskap er at de som kjøper sex er med på å opprettholde et marked som systematisk ødelegger mennesker. Budskapet er høyaktuelt akkurat nå når regjeringen har varslet en ny stortingsmelding der spørsmålet om eventuelt å avskaffe sexkjøpsloven vil bli vurdert.
Brosyren kan lastes ned på LOs hjemmesider.

Påmelding innen utgangen av tirsdag 9. desember til: joachim.frivold@ntl.no
Vel møtt!