Forlenget påmeldingsfrist til eForvaltningskonferansen 2015

eforvaltningskonferansen.jpg

Påmeldingsfristen til eForvaltningskonferansen er forlenget til 6. februar, og det er igjen noe penger på budsjettet til støtte til reise, opphold og deltageravgift. Her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet. Søknader om støtte til kostnader sendes på e-post til hb@ntl.no . eForvaltningskonferansen finner sted i Oslo Kongressenter 10.-11. februar.

"Morgendagens forvaltning" er tema for årets eForvaltningskonferanse, som finner sted 10.-11. februar 2015 i Oslo Kongressenter. Konferansen retter søkelyset mot de valgene eForvaltningen står overfor i årene som kommer. Hvem skal styre utviklingen? Har vi den rette kompetansen til å takle digitaliseringen? Og hvilke konsekvenser får det for organiseringen av forvaltningen som helhet?

Last ned: program for eForvaltningskonferansen 2015

Konferansen innledes med kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner, som tar for seg det sentrale eForvaltningsspørsmålet om hvorvidt det er politikken som styrer teknologien eller teknologien som styrer politikken.

Deretter tegner professor Dag Wiese Schartum opp et bilde av de utfordringene og veivalgene eForvaltningen står overfor.

Etter lunch setter vi fokus på spørsmålet om vi har den kompetansen og de styringsverktøyene vi trenger når vi står overfor stopre digitaliseringsprosesser. Ender prosjektene der de skal, og lærer vi av eventuelle feil?

På onsdagen ser vi først på brukervennlighet og den problematiske balansen mellom forenkling, standardisering og idealet om en transparent og åpen forvaltning.

På ettermiddagen ser vi nærmere på det offentlige som forvalter av IKT-systemer og hvilke konsekvenser det har for arbeidsdeling og omorganiseringer i forvaltningen. Styremedlem i NTL Skatt Erling Broen har et innlegg i denne bolken der han ser på forholdet mellom digitaliseringen og omorganiseringen av Skatteetaten.

Vil du lese mer om eForvaltning kan du laste ned NTLs brosjyre om eForvaltning

Praktisk info:

Påmeldingsfrist: 6. februar 2015

Lenke til påmeldingsskjema

Konferanseavgift medlemmer avFagforbundet, EL & IT Forbundet og NTL: Kr 2000.-
Konferanseavgift ikke-medlemmer: Kr 2900,-

Konferanseavgiften dekker lunsj begge dager, samt kaffe/te

Hotellbestilling: Den enkelte må selv ordne overnatting/bestille hotellrom, uavhengig av om du er blant de som får dette dekket.

Dekking av utgifter

Det er fortsatt igjen noe penger på budsjettet for støtte til reise, opphold og konferanseavgift. Fram til påmeldingsfristen 6. februar gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet.

Søknad om dekking av utgifter sendes på e-post til hb@ntl.no med navn, virksomhet og orgledd.