Medlemskap i NTL

medlemskap2.jpg

Som NTL-medlem kan du delta aktivt i arbeidet for et trygt og engasjerende arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Du vil da ha dyktige tillitsvalgte som arbeider for dine lønns- og arbeidsvilkår. Du vil i tillegg bli medlem av en organisasjon med betydelig politisk innflytelse og en omfattende yrkesfaglig aktivitet.

Kontingenten er 1,1% av brutto lønn, pluss premie for LO favør kollektiv Hjemforsikring og LO favør kollektiv Topp reiseforsikring. Reiseforsikringen er det anledning til å reservere seg mot. Her finner du prisene på kollektive forsikringsordninger i NTL.

Du kan trekke fra utgifter til fagforeningskontingent på skatten. For 2015 er beløpsgrensen for fagforeningsfradrag kr. 3.850, les mer om dette på skatteetaten sine nettsider.

Studentmedlemskap i NTL/LO koster bare kr 250 per semester, inkludert innboforsikring.
Lærlingemedlemskap koster kr 42 per måned, inkludert innboforsikring.

NTL hjelper deg i arbeidsforholdet

telefon.gif
Har du problemer i arbeidsforholdet? NTLs dyktige tillitsvalgte hjelper deg.

Medlemsfordeler

sammen.jpg
Trygge arbeidsforhold, dyktige tillitsvalgte, kurs, utdanningsstipend, juridisk veiledning og LOfavørpakken er blant fordelene du nyter godt av som NTL-medlem

Bli medlem i NTL!

medlemskategorier.jpg
I NTL avhenger betingelsene for medlemskapet av din tilknytning til arbeidslivet. Her ser du hvilke ordninger som trer i kraft når hverdagen endres

Verv og vinn

Infobilde_NTL_web2010.jpg
Verv en kollega til NTL og få flotte vervepremier!

Lærlingmedlemskap

Lærlingmedlemskap i NTL gir fulle rettigheter på alle nivåer i NTL og koster bare kr 250 per halvår, inklusive LOfavør Kollektiv Hjem innboforsikring.

Student i NTL

LOF-stipend_80.jpg

Engasjert og trygg som studentmedlem i NTL

Ung i NTL

Egne arrangementer for deg under 35