regjeringskvartalet sett fra Youngstorget. Foto: Statsbygg/TeamUrbis

Alle fagforeningene samstemte: Stortinget bør unngå tidenes byggetabbe

- Planen for et nytt regjeringskvartal behandles i disse dager. Vi tillitsvalgte som organiserer dem som skal jobbe i det nye departementsfelleskapet, er bekymret. Planene som nå foreligger, må omarbeides og revurderes slik at vi unngår at ett av de største byggeprosjektene i moderne tid ikke samtidig blir tidenes største byggetabbe skriver fagforeningene i departementene; NTL, Unio, Parat og Akademikerne.

Ellen-f.png

Ikke legg ned regionale studiesteder

NTL mener det er viktig å sikre desentralisert utdanning og kompetanse. Vi har både i budsjetthøringer på Stortinget og i innspill til regjeringen advart mot at strukturreformen ville føre til sentralisering. Fusjonstvangen i sektoren går nå ut over muligheten for at folk kan få en utdanning i nærheten av der de bor, sier Ellen Dalen 2. nestleder i NTL. 

Riksmekler.jpg

Hvorfor må det være så hemmelig?

Meklingen i statsoppgjøret nærmer seg fristen ved midnatt i dag. Det jobbes intenst for å finne en løsning. 2000 medlemmer i LO Stats forbund forbereder seg på konflikt fra fredag morgen. Og ingen av dem vet hva som foregår inne hos Riksmekleren. Frustrerende? Sikkert. Men det er gode grunner til at det må være slik.

Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Kommende aktiviteter

NTL der du jobber

NTL har en avdeling der du jobber

Medlemsnett

  • ditt medlemskap
  • lover og regler (Compendia)
  • dokumenter og debattforum

Nyheter fra NTLs organisasjonsledd

23.04.2019 Fra: NTL Forsvaret

Forsvarssjefens oppdrag

26.02.2019 Fra: NTL Forsvaret

Bred debatt – bedre forsvar!