sas-fly.jpg

NTL støtter de streikende SAS-pilotene

NTL støtter de streikende SAS-pilotene i Norsk Flygerforbund og Parat i deres kamp for å unngå dårligere arbeidsvilkår. - Vi støtter pilotene i deres kamp for å beholde faste og hele stillinger. Forutsigbarhet for arbeid og fritid er viktig for alle arbeidstakere i Norge, sier NTL-leder John Leirvaag.

Anniken Huitfeldt vil si opp kontrakten med ISS

Vil si opp renholdskontrakten med ISS

Anniken Huitfeldt (A), leder av utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget, vil heve kontrakten med ISS om renhold i Forsvaret. - Vi har hevet andre kontrakter, blant annet i Tromsø og med renovasjonen i Oslo. Vi må gjøre alt vi kan for å heve også denne kontrakten. Nå hører vi at kvaliteten ikke er så god, så dette er noe av det første vi må gå løs på når vi tar over Forsvarsdepartementet, sier Huitfeldt til Fri Fagbevegelse.

Kurs

Spennende konferanse: Når HR møter IA

Hvordan påvirker målesystemer det norske arbeidslivet? Hvordan er det med de ansattes innflytelse på egen arbeidssituasjon? Hvordan går det med likestillingen i et arbeidsliv hvor kravene til at man skal være mer og mer «på» hele døgnet? Dette er noen av spørsmålene som tas opp på NTLs konferanse "Når HR møter IA" 25.-26. september på Sørmarka utenfor Oslo.

Søk i nyheter

Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Kommende aktiviteter

Medlemsnett

  • ditt medlemskap
  • lover og regler (Compendia)
  • dokumenter og debattforum

Nyheter fra NTLs organisasjonsledd

12.09.2017 Fra: NTL Forsvaret

Vervekampanje for september 2017!

30.08.2017 Fra: NTL Skatt

Styremøte i Bodø

29.08.2017 Fra: NTL Forsvaret

Lokal lønn 2017!

21.08.2017 Fra: NTL Skatt

Lokale forhandlinger 2017