Kurs

GRATIS NTL KURS MED SØKNADSFRIST I JUNI

Bli med på gode kurs på Sørmarka. På kurset lov og rett blir du kjent med arbeidslivets lover og avtaler. Fordeling og belønningskurset er for deg som skal være med på lokale lønnforhandlinger, og på retorikk-kurset blir du god til å formidle og å overbevise. I tillegg kan du "Bli kjent med NTL" som er NTL-skolens trinn 1 kurs. 

Kjersti Barsok. Foto: Eivind Volder Rutle

Omstilling koster – på tide å betale!

- Nok en gang ser vi at regjeringen hverken er opptatt av en forsvarlig forvaltning eller å ivareta de som skal gjøre jobben, sier Kjersti Barsok 1. nestleder i NTL i anledning revidert nasjonalbudsjett. Regjeringen har gjennom ABE-reformen og andre vedtak og forslag sørget for at store deler av staten er under kontinuerlig omstilling. Omorganisering og nedbemanning medfører betydelige omkostninger for virksomhetene både i form av ressursbruk og usikkerhet knyttet til de ansattes arbeidsforhold.

joinus.jpg

Offentlige ansattes fagforeninger tar EU-kommisjonen til retten

Den europeiske sammenslutningen for offentlig ansattes fagorganiserte (European Federation of Public Service Unions, EPSU) stevner EU-kommisjonen til EU-domstolen fordi Kommisjonen ikke vil gi nesten 10 millioner statsansatte i EU-landene samme rett til informasjon og konsultasjon som andre yrkesgrupper. 

Søk i nyheter

Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Kommende aktiviteter

NTL der du jobber

NTL har en avdeling der du jobber

Medlemsnett

  • ditt medlemskap
  • lover og regler (Compendia)
  • dokumenter og debattforum

Nyheter fra NTLs organisasjonsledd

28.02.2018 Fra: NTL Forsvaret

Beredskapsutfordringene Norge!

21.02.2018 Fra: NTL Forsvaret

Årets felleskonferanse 2018!

08.02.2018 Fra: NTL Forsvaret

Blir ikke hørt!

16.01.2018 Fra: NTL Forsvaret

NTL Forsvaret deltok i høring om Andøya/Evenes