Nytt ungdomsutvalg i NTL

ungdomsutvalget-2013-kvad.jpg

Det nye ungdomsutvalget i NTL har hatt sitt første møte denne uken. Cecilie Gjennestad fra NTL Forsvaret har blitt valgt til ny leder av ungdomsutvalget. Den nye lederen av ungdomsutvalget er til daglig frikjøpt tillitsvalgt for NTL Forsvaret i Nord-Norge. Petter Aasheim fra NTL NAV fortsetter som nestleder.

Ungdomsutvalget i NTL oppnevnes av forbundsstyret og arbeider for økt rekruttering av unge medlemmer. Utvalget skal også ta initiativ overfor resten av forbundet i saker det mener er viktige for ungdom. På det første møtet ble det fastsatt en aktivitets- og møteplan for det kommende året. Blant annet ønsker utvalget å arrangere en felles konferanse sammen med NTLs studentfagutvalg på nyåret.

-Forbundet har nedsatt et landsmøteforberedende utvalg som blant annet skal se på hvordan NTL organiserer sitt ungdoms- og studentarbeid. Vi er selvfølgelig svært interessert i utfallet av dette arbeidet og håper det munner ut i en økt satsing på ungdomsarbeidet og at ungdomsarbeidet i NTL blir mer synlig sier nyvalgt leder Cecilie Gjennestad.

-Uavhengig av forslagene som kommer fra forbundets utvalg ønsker vi å skape en politisk arena for unge NTL-medlemmer som inkluderer flere enn ungdomsutvalget.

De øvrige medlemmene i ungdomsutvalget er Morten Fjeld Ørsnes, NTL Skatt, Sanja Brigic, NTL NAV, Arthur S. Timraz, NTL Sentralforvaltningen, Synnøve Bjørhovde NTL Studentsamskipnadene, Tonje Bendiksen NTL NAV, Branka Divkovic, NTL Sentralforvaltningen og Anders Warendorph, NTL Sentralforvaltningen. Forbundssekretær Finn Olav Haga er sekretær for utvalget.