Blådig alvor - hva kan vi vente oss?

wegard-harsvik.jpg

NTL Ledere inviterer til frokostseminar om hvilke endringer vi kan vente oss i arbeidslivet under et blåblått styre tirsdag 26 november 2013 i R4 i Oslo. LO-rådgiver og forfatter av Blåkopi Wegard Harsvik innleder om den nye regjeringen og hva vi kan vente oss de neste fire årene. Seminaret er gratis og åpent for alle. Påmeldingsfrist er 15. november.

Harsvik er rådgiver for LO-leder Gerd Kristiansen og forfatter av boka Blåkopi. Han har tidligere vært leder for samfunnsavdelingen i Fagforbundet og statssekretær for Arbeiderpartiet i Helse- og omsorgsdepartementet og Kulturdepartementet. Harsvik har bred politisk erfaring som tillitsvalgt og politisk rådgiver. Boka Blåkopi viser hvordan norske Høyre punkt for punkt kopierer svenske Moderaterna, både i enkeltutspill og språk. Harsvik påpeker at kopieringen er slående på områder som arbeidsliv, skole, helse og velferd. Seminaret vil fokusere på hvilke endringer vi kan vente oss i arbeidslivet under et blåblått styre.

Servering av kaffe & croissanter fra kl. 8.30. Frokostseminaret er gratis og åpent for alle interesserte.

NB: Medlemmer av NTL ledere bosatt utenfor det sentrale østlandsområdet kan søke om reisestipend for å delta på seminaret. For søknad, send e-post til kasserer Terje Andre Olsen: terje.andre.olsen@nav.no

Påmelding innen fredag 15. november til Eli Sundby: esu@kd.dep.no