NTL og LO er på Arendalsuka 15. - 20. august

politiskgatearendal.jpg

NTL og fagbevegelsen har flere arrangementer under Arendalsuka. NTL inviterer blant annet til diskusjon om fremtidens arbeidsmiljølov og har klimaarrangement sammen med Fagforbundet, Handel og Kontor, Norges Naturvernforbund og Besteforeldrenes Klimaaksjon. Liker du debatter, fagseminar og politikk, så er Arendalsuka drømmeuka for deg!

På bildet ser du politisk gate der LO skal ha stand under hele uka, og LO samler mange av arrangementet i Bankgården.

Fremtidens arbeidsmiljølov, fredag 19. august 10.30 - 12.30

Hvordan bør fremtidens arbeidsmiljølov utformes slik at vi ivaretar demokrati, medbestemmelse og ytringsfrihet. Hvordan kan arbeidslivsreguleringen bidra til å bekjempe arbeidslivskriminalitet? Hva med skille mellom arbeidstid og fritid, og sikkerhet for faste heltidsstillinger. Det blir spennende innlegg og debatt med Daniel Suhonen fra den svenske tankesmien Katalys, Sissel Trygstad fra Fafo, Peggy Hessen Følsvik fra LO, Marianne Andenæs fra NSO. Debattleder er Ingrid Wergeland fra Manifest og arrangementet er i Bankgården.

Klima, arbeidsplasser og en grønn framtid, torsdag 18. august, 14.00 - 16.00, teltscenen.

Møt engasjerte folk fra fagbevegelse og arbeidsliv, miljøbevegelse og forskning som viser oss veier til en frisk-meldt planet. NTL har slått seg sammen med Norges Naturvernforbund, Handel og Kontor, Fagforbundet og Besteforeldrenes Klimaaksjon og satt sammen ett bra program. Senere samme kveld er det klimapub på Kafé Det Lindvedske Hus der blant annet NTL-leder John Leirvaag og Lars Haltbrekken, leder av Norges Naturvernforbund, deltar i samtale.

LO har debatt og møter om likestilling, bærekraftsalternativet, ledighetskrisa mm.

Arendalsuka er nok det nærmeste vi kommer politisk festival, og alle arrangementene er åpne og gratis.
For oppdatert program og info: http://www.arendalsuka.no/