Delta på 1. mai og bidra gjerne i 1. mai aksjonen til Norsk Folkehjelp

plakat1mai.JPG

Vi oppfordrer alle til å delta på lokale arrangementer på 1. mai. LOs distriktskontor har god oversikt over arrangementer og det som skjer. På forbundskontoret i Oslo gjør vi klare plakater om tjenestemannsloven og har åpen lunsj for NTL-medlemmer i 8 etg. i LO Stat-bygget etter toget. NTL har bevilget 75 000 kroner til Norsk Folkehjelp sin 1. mai-aksjon som går til støtte til det Palestinske folk.

Folk forandrer verden – vi står sammen med folk i Palestina

Etter 50 år med okkupasjon av Palestina fortsetter utbyggingen av bosettinger, konfiskering av land og blokaden av Gaza opprettholdes. Dette har ført til en humanitær krise for store deler av den palestinske befolkningen. Av 4,8 millioner mennesker på Gazastripen, Vestbredden og Øst-Jerusalem har nær halvparten nå behov for humanitær bistand. Gjennom Norsk Folkehjelps partnere er vi med på å støtte det viktige arbeidet som gjør at de mest utsatte får dekket sine behov for mat og beskyttelse.

Slik støtter du aksjonen: Send sms 1.MAI til 2160 for å gi 100 kr. Du kan også vippse valgfritt beløp til Vippsnummer 10145, eller bruke kontonummer 9001.08.76000. Merk gaven med "1. mai-aksjonen".

GOD 1. MAI!