fakkeltog.jpg

Bli med på fakkeltog for fredsprisvinner ICAN

Søndag 10. desember mottar den internasjonale kampanjen for et forbud mot atomvåpen, ICAN, Nobels Fredspris i Oslo. NTL er tilsluttet ICAN Norge og har støttet fakkeltoget med 50 000. Vi håper på mange deltakere på fakkeltoget for fredsprisvinneren ICAN og det er også filmvisning, fest og debatter det er mulig å være med på.   

Publisert: 06.12.2017, sist endret 06.12.2017


 

15.00-17.00: Eksklusiv visning av "The Bomb" på Rockefeller. GRATIS

Rett etter Nobelseremonien på Rådhuset, som overføres direkte på NRK, inviteres det til en eksklusiv framføring av den banebrytende multimedieinstallasjonen The Bomb. Bandet The Acid kommer til Oslo for å framføre musikken live.

Innledning ved mannen bak prosjektet, den prisbelønte forfatteren og produsenten Eric Schlosser. Etter framvisningen går vi sammen til Jernbanetorget for å delta i Fakkeltoget.

Facebookevent med link til påmelding her: https://www.facebook.com/events/295890524263318/


17.30- ca 19.00: Fakkeltog for fredsprisvinner ICAN

Vi håper å gjøre det tradisjonsrike fakkeltoget for fredsprisvinneren til det største noensinne! Over 30 organisasjoner er tilsluttet til nå – tusen takk! Klokken 17.30 samles vi på Jernbanetorget med appeller og musikk, før fakkeltoget går mot Grand Hotell for å hylle prisvinnerne.

Facebookevent her: https://www.facebook.com/events/119946752029379/

19.30- ca. 01.00: ICAN-fest på Rockefeller

Rett etter fakkeltoget inviteres alle tilreisende ICAN-campaigners og norske ICAN-venner til fest på Rockefeller, og vi håper at noen fra din organisasjon vil komme. Denne festen har blitt muliggjort på grunn av fantastisk respons og støtte fra ICANs partnere i Norge. Det blir mat, taler og musikk, og ølsalg i baren. Det blir åpent hus for ICANs venner og støttespillere, men for å kunne beregne noenlunde oppfordrer vi til å melde seg på innen fredag 8. desember. Påmelding her: https://goo.gl/forms/K5NJLcFQjnmZAgOm1

For full oversikt over arrangementene i Nobelhelgen, se oversikten til Norsk Folkehjelp, Nei til Atomvåpen eller ICAN Norge. Vi vil igjen takke alle som støtter oss, og en særlig takk til organisasjonene som har bidratt med penger for å gjøre ICAN-festen mulig: 

Nobels fredspris 2017 tilhører også NTL