broentilframtiden18.png

Meld deg på Broen til framtiden konferansen 2018

Broen til framtiden er en stor klimakonferanse om blant annet klimajobber, verdier og visjoner, naturmangfold, biodrivstoff, reiseliv og forbruk. NTL er med i alliansen Broen til framtiden som hvert år arrangerer en stor klimakonferanse med samme navn. Konferansen er gratis og er på Folkets hus i Oslo fredag 9. mars 2018.

Publisert: 13.02.2018, sist endret 13.02.2018


Bakteppet for konferansen er Broen til framtidens konkrete krav: en politisk styrt omstilling som skaper 100 000 klimajobber – og gir rom for å bremse oljeutvinninga.

Innhold på konferansen:

  • Hvor er vi og hvor vil vi? Med blant andre Arne Johan Vetlesen
  • Hvem bygger det nye Norge og hva skal vi satse på?
  • Er rettferdig omstilling fra olje mulig?
  • Parallellsesjoner hvor du kan velge blant ulike tema
  • Faglig påfyll, motivasjon til klimakampen og politisk debatt.

Målgruppe: Alle med interesse for klimapolitikk og natur.

Arrangementet er gratis, og det blir enkel servering.

Meld deg på og se program: http://broentilframtiden.com/broen-til-framtiden-2018


Nå også som TV-serie på NRK Kunnskapskanalen
Konferansen «Broen til framtiden» har vært arrangert fem ganger, og det er nå laget en TV-serie som tar opp forskjellige sider ved grønn omstilling. Den første episoden gikk lørdag 10. februar og de neste blir sendt på NRK2 lørdager kl. 18., den 17. februar, 24. februar og 3. mars. Serien er produsert av Medieseksjonen og forskergruppa Journalistikk, klima og globalisering, ved OsloMet – storbyuniversitetet (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus). Blant deltakerne i programmene er Kjersti Barsok, nestleder i Norsk Tjenestemannslag, Jan Olav Andersen, leder i EL og IT forbundet, Ingeborg Midttømme, biskop i Møre og Romsdal, og Andreas Ytterstad.  


TV-serien ligger ute her:
https://tv.nrk.no/serie/kunnskapskanalen/MDDP17002117/10-02-2018


Mer om alliansen
Alliansen består i tillegg til NTL av FagforbundetLO i OsloNaturvernforbundet, Naturviterne, Framtiden i våre henderGreenpeaceDen norske kirkeConcerned Scientists NorwayNatur og ungdomBesteforeldrenes klimaaksjonKlimavalgalliansen og For velferdsstaten.

Gjennom rapporten «100 000 klimajobber» har alliansen vist at et grønt skifte er gjennomførbart, med langt mindre samfunnsøkonomiske utfordringer enn det som ofte forespeiles. På denne konferansen får du et nærmere innblikk i framtidens arbeidsplasser.