lofavormaur.png

Er du klar for sommerferie?

LO Favør har forhandlet frem en rekke avtaler innen ferie og opplevelse for våre medlemmer som gir rabatt på blandt annet hotellopphold, leiebil, inngang til Tusenfryd og Bø Sommarland. I tillegg har du mulighet som NTL-medlem å ha reiseforsikring fra Sparebank 1.

Publisert: 20.06.2018, sist endret 20.06.2018


Les mer om rabattene på ferie og opplevelser på www.lofavor.no

Reiseforsikringen 
Hvis du har forbundets reiseforsikring i Sparebank 1, er du godt dekket for alt som måtte oppstå i ferien.

Reiseforsikringen din gjelder døgnet rundt, i hele verden. Den hjelper deg bl.a. hvis bagasjen din blir forsinket eller borte, hvis du blir utsatt for tyveri, eller hvis du blir syk på reisen. Husk også at barn opp til 20 år er dekket av foreldrenes reiseforsikring så lenge de har samme adresse i Folkeregisteret.

Tips før du reiser
• Det er lurt å lagre telefonnummeret til Sparebank 1 Forsikring: +47 915 02300.
• Vi anbefaler at du har med deg Reisekortet. Du finner det i LOfavør-appen eller i kundeportalen hos SpareBank1 www.sparebank1.no/minforsikring. Du kan skrive det ut, og dele det på e-post med de andre som er dekket av forsikringen.
• Hvis du må bruke forsikringen, kan du melde det på www.meldeskade.no.  Blir du syk når du er på ferie , ringer du +47 22 96 50 45.

Har du ikke reiseforsikring?
Vi anbefaler alle våre medlemmer å bli med på reiseforsikringen i Sparebank 1. Ta kontakt med oss for å bli med på forsikringen.  Husk da å si opp reiseforsikringen du har privat, så slipper du å betale for forsikringer du ikke trenger.