Vinneremittntl.jpg

Vinnere av #mittntl-konkurransen under landsmøtet

Førstepremien går til NTL Ung for den gode jobben de har gjort for å få frem delegater og politikk. Andrepremien går til Tahereh Talebi for god skildring av landsmøtet på instagram. Tredjepremien går til NTL Nav for videopresentasjonen av sine landsmøtedelegater. Vi gratulerer! 

Publisert: 16.11.2018, sist endret 16.11.2018


Takk for alle gode innlegg i landsmøteuka! #mittntl hadde 109 innlegg på Facebook, 123 innlegg på Instagram og 62 på Twitter i løpet av de 5 landsmøtedagene. Det var ikke lett å velge blant bidragene. Flere delegasjoner og organisasjonsledd utpekte seg, som f. eks NTL UiO, NTL Studentskipnadene, NTL UiT og NTL Politiet. Det var også mange gode bidrag fra enkeltpersoner; som f. eks Gro Vasbotten på facebook og Insta, Ronny Kjellsberg på Twitter og Insta, Marius Helgå på Twitter og hans deling av mange bilder på facebook. Også var det Eirik Holt som la ut bilde av seg selv på talerstol i Torggata, med følgende tekst: «Når dirigentene går hjem kan endelig vi uten talerett komme fram i lyset». Det var nok den morsomste.   

#mittntl Takk til alle sammen!    


Vinnere:

  1. NTL Ung: har gjort en veldig gjennomført jobb med å få frem politikken med sitatbilder fra alle sine delegater som var på talerstolen på facebook. Det kan være vanskelig å få til gode og interessante bilder fra folk på en talerstol, og bildene tatt av Maren Holthe Hedne skiller seg ut som svært gode. Det å få frem et stort sitat på selve bildet og ikke bare i statusteksten, gjør at det er større sannsynlighet for at de som ser det på facebook også får med seg det politiske innholdet.  

  2. Tahereh Talebi for god dekning på instagram. 
    Tahereh hadde 30 innlegg i løpet av landsmøtet som til sammen ga en god skildring av landsmøtet, fra innsjekk, selfie med politikere, møtedjingle og hele fellesskapet på landsmøtet. Det er også bra at hun løfter frem politikk for mangfold og integrering i veldig mange av innleggene.  

  3. NTL Nav for video fra Youngstorget der alle deres landsmøtedelegater ble presentert.
    De tør å vise seg uformelt og på sparket, og er en av de få som har brukt video for å presentere delegasjonen. Det er smart å bruke video da dette prioriteres i facebook-strømmen.  

Vinnerne får hengekøyer med tilbehør.