palestina_foto-care

NTL gir kr 60 000 til TV-aksjonen 2019

TV-aksjonen NRK 2019 går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Årets aksjon går av stabelen søndag 20. oktober. NTL pleier hvert år å gi støtte til TV-aksjonen og gir i år kr. 60.000.

Publisert: 19.09.2019, sist endret 19.09.2019


CARE er en politisk og religiøst nøytral hjelpeorganisasjon som jobber for å redde liv, bekjempe fattigdom og oppnå sosial rettferdighet. De jobber med de underliggende årsakene til fattigdom og investerer i de aller fattigste, de er som oftest kvinner. I tillegg til å jobbe for varig endring, gir CARE livsviktig nødhjelp til mennesker som rammes av naturkatastrofer og konflikter.

CARE startet som et samarbeid mellom 22 amerikanske organisasjoner som ønsket å hjelpe Europa etter 2. verdenskrig. Mange familier i Norge fikk CARE-pakker med nødvendige varer etter krigen. I dag er CARE en global bistandsorganisasjon som jobber i 95 land. CARE Norge ble opprettet i 1980 og arbeider i 13 land. (Kilde: www.care.no)  

Les mer om årets TV-aksjon på blimed.no