Ferie

Konkurs påvirker Vingreiser med LOfavør

Vings eier Thomas Cook Group søkte konkurs tidlig i dag morges. Da flyselskapet som flyr flertallet av Vinggruppens gjester i Norden eies av Thomas Cook Group vil reisende bli berørt av kansellerte flyreiser som et resultat konkursen. Her finner du informasjon om hvem du kan kontakte og hva du kan gjøre hvis du er på eller skal på reise.

Publisert: 23.09.2019, sist endret 23.09.2019


Vings eier Thomas Cook Group søkte konkurs mandag 23.09.19. Da flyselskapet som flyr flertallet av Vinggruppens gjester i Norden eies av Thomas Cook Group, vil reisende fra mandag 23.09 bli berørt av kansellerte flyreiser som et resultat av konkursen. Ving har inntil videre beslutte å avbryte alle flyreiser fra Norden.

Medlemmer som har booket en reise med Ving gjennom LOfavør vil få informasjon fra Ving. Medlemmer som er på reise må kontakte Ving for mer informasjon.  Ving oppdaterer fortløpende om situasjonen her: https://www.ving.no/aktuell-informasjon.

Informasjon fra Ving:

Alternativ hjemreise

Reisegarantifondets førsteprioritet er å ordne alternative returreiser for de som har bestilt chartertur. 

Send inn e-post med følgende emnetittel:

Ving – HJEMREISE – [FERIELAND] – [FLYPLASS I NORGE] -  [DITT NAVN]  dersom du trenger bistand til å komme deg hjem.

Send til følgende e-post: firmapost@rgf.no

Alle reisende som har kjøpt en pakkereise som nå blir kansellert som følge av konkursen, kan kreve refusjon av Reisegarantifondet.

Reisende som er på reise og befinner seg på feriestedet blir fraktet hjem igjen.

Send inn e-post med følgende emnetittel:

Ving – REFUSJON – [DITT NAVN] dersom du skal kreve refusjon på forskuddsbetalt reise

Krav meldes til Reisegarantifondet til følgende e-post:firmapost@rgf.no

Fyll ut skjemaet her: manuelt (PDF-dokument)

Legg ved følgende dokumentasjon:

1. Faktura /kvittering på kjøpt reise

2. Kopi av betalingsdokument eller kontoutskrift

Ved spørsmål, send helst en e-post til firmapost@rgf.no. Det forventes lang kø på telefon 51859940, og krav behandles dermed raskere ved oversendelse av e-post.