Ferie

LOfavør reiseforsikring 2020

Når kommer reisekortet? Kan jeg får reisekort på mobilen? Ikke fått faktura? Fått faktura du ikke skal ha? Bestille eller avbestille reiseforsikringen? Lurer du på noe av dette, så les videre.

Publisert: 05.12.2019, sist endret 05.12.2019


Når kommer reisekortet?
Reisekortet fungerer som forsikringsbevis. Reisekort og forsikringsvilkår sendes innen utgangen av november til adressen du har registrert hos NTL. Det er forsikringsselskapet som sender ut kortet på vegne av NTL.

Digitalt reisekort på mobilen
Laster du ned LOfavør-appen vil du alltid har reisekortet tilgjengelig på mobilen. Trenger du hjelp til å logge inn i LOfavør-appen, ta kontakt med LOfavør på 41606600. Merk at NTL ikke administrerer LOfavør-appen og ikke kan svare på spørsmål om innlogging i den.

Har du ikke fått reisekortet?
Sjekk at du er registrert med reiseforsikring hos NTL og at vi har din riktige adresse ved å logge inn på Min side fra www.ntl.no. Hvis du er registrert med reiseforsikringen og likevel ikke har mottatt reisekortet innen utgangen av november 2019 kan du bestille kortet på https://kundeforsikring.sparebank1.no

Ikke fått faktura?
Er du i arbeid betaler du reiseforsikringspremien ved lønnstrekk sammen med kontingenten. Hvis du vanligvis betaler reiseforsikringspremien med faktura kommer du til å motta faktura for 2020 i en egen forsendelse til adressen du er registrert med i NTL. Fakturaen kommer altså ikke samtidig som reisekortet.

Fått en faktura du ikke skal ha?
Hvis du nylig har reservert deg mot forsikringen kan det være at du likevel får fakturaer eller purringer fra LOfavør. Har du reservert deg kan du se bort fra disse.

Bestille eller avbestille reiseforsikringen?
Har du ikke reiseforsikringen og vil bestille den? Eller vil du si opp reiseforsikringen? Send en epost til kont@ntl.no