Grønn

Anne Kjøllestad - vår nye vikarierende organisasjonssekretær

Anne Kjøllestad har vært medlem i NTL Forsvar siden april 2009. Hun har i lang tid vært en engasjert tillitsvalgt på lokalt nivå i FLO og NTL Forsvar Østerdalen, og hun tar også med seg erfaring fra verv som verneombud.

14. oktober 2022 trer hun inn i vervet som organisasjonssekretær (vikar) i NTL Forsvar.

Anne startet i Forsvaret høsten 2007 ved Forsvarets Uniformsutsalg FUNIF i Oslo. Fra høsten 2011 har hennes tilholdssted vært på Rena, i forsyningsdivisjonen under FLO. I 2014 begynte Anne å engasjere seg i tillitsvalgtsarbeid og hun har opparbeidet seg solid erfaring:

  • Avdelingstillitsvalgt i FLO Forsyning RLLØ (2015-2021)
  • Lederverv, sekretærfunksjon og styremedlem i lokalavdelingen Østerdalen
  • Er nå inne i sin tredje periode som styremedlem i NTL Forsvar, hvor hun fra 2020 har bekledd vervet som sekretær
  • Siden mars 2021 har hun jobbet fristilt 100% som HVO i FLO Forsyning

I rollen som ATV har Anne jobbet for å være en tydelig stemme i møte med arbeidsgiver for å ivareta medlemmenes rettigheter. Hun er klar på at reell medvirkning og medbestemmelse er helt avgjørende for å sikre våre medlemmers interesser, og for å skape et godt samarbeidsklima som skal bidra til utviklingen av Forsvaret. Dette må ivaretas gjennom gode prosesser og samarbeidsformer mellom arbeidstakerorganisasjonene og arbeidsgiver. Anne forteller at hun også er litt over gjennomsnittet interessert i lov- og avtaleverket, og hun har et brennende ønske om å bruke sitt engasjement for å utgjøre en forskjell for medlemmene i NTL Forsvar.

 

Vi ønsker Anne velkommen og gleder oss stort til å få tatt i bruk hennes kompetanse og erfaring på de øverste nivåene i virksomhetene i Forsvarssektoren.

Tema
Tillitsvalgte