Orginal - Rød
Ethvert representantskapsmøte har mange avstemninger - her fra representantskapsmøtet i 2020¨
Foto
Jørund Gustavsen

NTL NAVs 7. ordinære representantskapsmøte

Onsdag 11. mai er det duket for NTL NAVs 7. ordinære representantskapsmøte. Lurer du på hva det er for noe? Hvilke saker som skal tas opp? Vil du følge med på hva som skjer?

Vil du vite hva som foregår på et representantskapsmøte i NTL NAV anbefaler vi at du lytter til vår siste podkast fra Hverdagen med NTL NAV (se nedenfor) eller tar en titt i den siste utgaven av Gaiden

Føg med på hva som skjer i sosiale medier - vi oppdaterer både på Instagram, Facebook og Yammer. Kjøreplan, saksliste og vedtak fra representanskapet finner du under menypunktet Representanskapsmøtet 2022.

 

Podkast fra NTL NAV

 

I podkasten Hverdagen med NTL NAV møter du denne gang gjestene Vidar Hansen og Stine Johansen. De reflekterer over representansskapsmøtet og sammen med podkastvertene Ove Torheim Sandvik og Torgeir Homme får vi et godt inntrykk av hva som foregår på under representantskapsmøter.

- Det å være med på representantskapsmøtet har en viss høytidelighet over seg, det er jo det høyeste organet i landsforeninga, sier Vidar Hansen. - Man kjenner litt på det når man skal gå på talerstolen.

- Jeg måtte google hva et representansskapsmøte er, sier Stine, som startet i NAV i august 2021. Stine avslører også hvorfor hun ble medlem i NTL, etter først å ha vært medlem i Akademikerne.

 

Hør hele podkasten her Apple // Spotify // Google:

 

Logo for Apple PodkastLogo for Spotify PodkastLogo for Google Podkast

 

Tema
NTLs organisasjon