Kjersti Barsok

Kjersti Barsok valgt til ny leder i NTL

Kjersti Barsok ble valgt til ny leder i NTL på landsmøtet idag. Fredrik Oftebro rykker opp til 1. nestleder. Ellen Dalen fra NTL UiO blir ny 2. nestleder, og Carl Marius Michelsen fra NTL Politiet blir ny hovedkasserer. John Leirvaag og Anita Busch er valgt til rådgivere.

lm18.png

Se opptak av innleggene på NTLs landsmøte

NTLs landsmøtes ble avsluttet fredag 9. november, og på landsmøtenettsidene kan du gjenoppleve innleggene fra talerstolen i opptak og dele dem i sosiale medier. Du finner også vedtak, sakspapirer og oppsummeringer av mange av debattene.

 

Ronny Kjelsberg

Vedtak og personvalg fra landsmøtet

På landsmøtenettsidene finner du de viktigste vedtakene fra landsmøtet innenfor organisasjonssaker, vedtekter, prinsipp- og handlingsprogram, uttalelser og valg til sentrale tillitsverv.

Bli medlem

Bli med i NTL!

Melder du deg inn i NTL blir du med og jobber for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

demonstrasjon-forsvarsbygg.jpg

Nei til statlig sanksjonert sosial dumping! Oppreisning for renholderne i Forsvaret!

NTLs landsmøte vedtok en uttalelse om privatisering av renholderne i Forsvaret, der det blant annet kreves at alle økonomiske tap må erstattes. Våre videre krav til regjeringen er at de oppsagte renholderne må få jobbene i Forsvarsbygg tilbake, og at renholdet i Forsvaret må utføres av statlige ansatte.  

email.png

Redusert bemanning på NTLs forbundskontor 5.-9. november

NTL avholder landsmøte 5. - 9. november. Denne uken vil det være redusert bemanning ved NTLs forbundskontor, både hos de ansatte og de valgte. Henvendelser rettes som vanlig til post@ntl.no, men det må påregnes noe lenger responstid enn vanlig.

Blibøssebærernettside.png

NTL har bevilget 60 000 til årets TV-aksjon

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. NTL oppfordrer alle som kan til å delta som bøssebærere søndag 21. oktober og gi støtte til det viktige arbeidet.  

Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Kommende aktiviteter

  • Ingen aktiviteter ble funnet.
Kjersti Barsok

Statsbudsjettet: Offentlig sektor må styrkes, ikke høvles ned

- Vi deler ikke regjeringens syn på at det av hensyn til velferdsstatens framtid er nødvendig med denne strupingen av statlige virksomheter. Fem år med kuttpolitikk har svekket virksomhetene som skal tjene innbyggerne og sikre deres rettssikkerhet, velferd og trygghet. Det er ingen tvil om at regjeringens ABE-reform vil gi dårligere tjenester, sier 1. nestleder i NTL, Kjersti Barsok.

Kjersti Barsok

NTL er svært kritiske til innholdet i ny sikkerhetsforskrift

Forslag til forskrifter til ny sikkerhetslov er på høring. Det er viktig at de best kvalifiserte kan ansettes. Dette prinsippet vil svekkes med regjeringens forslag, sier 1. nestleder i NTL, Kjersti Barsok.

lagmannsrettencascio.png

NTL-medlem Annett (66) vant over staten i retten

Annett Fuglesang nektet å bli med på lasset da arbeidsoppgavene hennes i Oslo ble overført til en annen statlig enhet i Stavanger. Lagmannsretten har nå gitt henne og en kollega rett i at de kunne kreve å få bli værende hos sin gamle arbeidsgiver. Det betyr at de slipper å flytte til Stavanger for å beholde jobben. LO-advokat Alexander Cascio har ført saken for de to NTL-medlemmene.