Nyheter

- Tjenestemannsloven skal hindre korrupsjon og politiserte tilsettinger

Kjersti-Barsok-kvad.jpg

Regjeringen har varslet at de ønsker en harmonisering av arbeidsmiljøloven og tjenestemannsloven. NTLs nestleder Kjersti Barsok peker på tjenestemannslovens særegne berettigelse, og mener en harmonisering vil undergrave statsforvaltningens politiske uavhengighet. - Tjenestemannsloven skal ivareta rettssikkerheten og hindre maktmisbruk, korrupsjon og politiserte tilsettinger, sier Barsok.

Les mer (02.03.2015)

NTL og LO støtter de streikene Norwegian-pilotene

fly.jpg

NTL slutter seg til LOs sympatierklæring til de 70 streikende Parat-organiserte Norwegian-pilotene. - Denne streiken er en viktig kamp mot et selskap som ikke ser ut til å forholde seg til spillereglene i arbeidslivet, sier NTL-leder John Leivaag, og henviser til at Norwegian bruker piloter fra andre datterselskaper enn det streikerammede ANA, som til daglig fungerer som et internt bemanningsbyrå.

Les mer (02.03.2015)

Husk søknadsfristen.

lev-og-laer.jpg

NTLs kurs i personal- og lederutvikling har søknadsfrist 6. mars. Kurset er gratis for NTL-medlemmer. Dvs. at reise-, oppholds- og kursutgifter blir dekket av NTL.

Les mer (02.03.2015)

Innspill til valgkomitéen til NTL Ung første styre

silhuetter-green.jpg

NTL Ung-konferansen 28.-30. april 2015 skal velge et styre med en betydelig og historisk oppgave; å ta NTL Ung fra tegnebrettet til realiteten. Har din forening eller landsforening forslag til kandidater til dette styret er valgkomitén svært interessert i å høre fra dere innen 8. april.

Les mer (25.02.2015)

- Sats på bredde og gode arbeidsforhold i forskningen

RenéeRasmussen_kvad.jpg

Regjeringen ønsket innspill til en ny og bedre politikk for forskning og utvikling. LO er enig i målet om å tiltrekke seg de beste forskertalentene og skape verdensledende forskningsmiljøer, men advarer mot en ensidig satsing på elitemiljøene. Da undergraves tilfanget av kvalitet og langsiktige forskningsressurser, sa LO-sekretær Renee Rasmussen i toppmøtet om forskning og høyere utdanning mandag.

Les mer (25.02.2015)

NTLs vedtekter 2015-18

vedtekter.jpg

NTLs vedtekter for landsmøteperioden 2015-18 er nå tilgjengelig i web2print og til nedlasting for digitalt bruk og til utskrift. Vedtektsheftet omfatter både forbundets vedtekter og normalvedtekter for organisasjonsleddene.

Les mer (20.02.2015)

Ledige plasser på AOFs Arbeidsmiljøskole 12. til 24. april

aoflogo.png

Er du hovedverneombud eller verneombud og interessert i arbeidsmiljøskolering ut over grunnskoleringen?
Da er AOFs Arbeidsmiljøskole noe for deg!

Les mer (19.02.2015)

Bli med på NTL Ung-konferansen!

klaekken.jpg

NTL Ung er NTLs kombinerte ungdoms- og studentsatsing. 28. - 30. april kan du som er studentmedlem eller medlem under 35 år være med på å forme NTL Ung og NTLs framtid på den aller første NTL Ung-konferansen. Programmet legges opp med både en formell, konstituerende del og en faglig del med debatt og workshops. Her finner du info om påmelding, representasjon og mandat for konferansen.

Les mer (19.02.2015)

Søk i nyheter fra NTLs nettsider


Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Delta med #NTLnorge

Se alle innleggene

I dybden

Endringer i arbeidsmiljøloven

lover.jpg
Om regjeringens lovendringsforslag, NTLs innvendinger og mobilisering
(19.12.2014)

Kommende aktiviteter