Nyheter

Streik ved NTLs forbundskontor fra onsdag 19. november

Brudd i staten.jpg

Alle HK-organiserte ved NTLs forbundskontor er tatt ut i streik med virkning fra onsdag 19. november. e-post som blir sendt til post@ntl.no kan ikke påregnes å bli besvart under streiken.

Les mer (18.11.2014)

Rundt samme bord

NTL-rundt-samme-bord.jpg

NTL er den eneste foreningen ved min arbeidsplass som søker å organisere alle stillingskategorier. Medlemskapet åpner for innsikter i situasjonen til de andre kategoriene. Det gir en lokal styrke, bidrar til å hindre at grupper spilles ut mot hverandre. For dem som tenker at behovet for lønnstakersolidaritet ikke blir mindre, men større framover, er dette et tungt argument, skriver professor og NTL-medlem Knut Kjeldstadli i Klassekampen tirsdag

Les mer (18.11.2014)

Gratis kurs med søknadsfrist i desember/januar.

fargeblyanter.jpg

NTL-skolen trinn I og II, Kurs for ansattevalgte styrerepresentanter, Bli hørt, Praktisk IA-arbeid, Kurs i arbeidstid, avtaler, skift og turnus i staten og Offentlig sektor; demokrati og arbeidsplass har søknadsfrist i desember/januar. Kursene er gratis for NTL-medlemmer. Dvs. at reise-, oppholds- og kursutgifter blir dekket av NTL.

Les mer (18.11.2014)

Prinsipp- og handlingsprogram 2015-2018

PHP_ikon.jpg

NTLs prinsipp- og handlingsprogram for 2015-2018 ble vedtatt på landsmøtet. Her kan du laste ned programmet som pdf. Programmet vil komme i en mer tiltalende layout og i trykt format etter hvert.

Les mer (14.11.2014)

Streik blant fagbevegelsens ansatte

Brudd i staten.jpg

Meklingen mellom Handel og Kontor og Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening førte ikke fram, og de HK-organiserte i arbeiderbevegelsens foretak gikk ut i konflikt fredag 14. november. De HK-organiserte i NTL tas ut i andre streikeuttak, som iverksettes onsdag 19. november.

Les mer (13.11.2014)

NTLs varslings- og ytringsfrihetskonferanse

varsling-kvad.jpg

Har vi en åpenhetskultur som gir ansatte rom til å stille kritiske spørsmål om virksomheten? Er det akseptert å benytte seg av ytringsfriheten i det offentlige rom? Hvilke erfaringer har vi med vern for varselere og psykologiske forhold knyttet til det å varsle? Dette er spørsmål vi setter fokus på under NTLs varslings- og ytringsfrihetskonferanse 25. november i Oslo Kongressenter. 

Les mer (12.11.2014)

Opplev kulturinnslagene fra landsmøtet på nytt

tønes.jpg

NTL hadde mange kulturinnslag på landsmøtet, og vi fikk i løpet av dagene mange positive tilbakemeldinger på underholdningen. Kulturinnslagene kan oppleves på nytt siden det aller meste ble filmet.

Les mer (11.11.2014)

Konkurransen om de unge

medlemskap i NTL.jpg

- Kompetansekravene i offentlig sektor har økt betydelig. Det gjør også at NTL-organisasjonen må endre seg hvis de fortsatt skal være den ledende fagorganisasjonen for statsansatte. Hvis NTL klarer å gjøre et gjennombrudd, kan det åpne veien også for LO, skriver LO Aktuelts Torgny Hasås i dagens kommentar på Fri Fagbevegelse.

Les mer (11.11.2014)

Søk i nyheter fra NTLs nettsider


Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Delta med #NTL14

Se alle innleggene

I dybden

Et kriminelt arbeidsliv

bjorvika.jpg
Hvordan bekjempe sosial dumping og svart økonomi?
(23.10.2014)