Nyheter

Seminar om produktivitet i offentlig sektor

produktivitetskommisjonen.jpg

21. august har produktivitetskommisjonen seminar om produktivitet i offentlig sektor hvor NTLs leder John Leirvaag deltar. Seminaret og kommisjonens møter sendes direkte på nett-TV.

Les mer (21.08.2014)

Bli med på LO Stats student- og ungdomskonferanse!

student.jpg

LO Stat skal i år arrangere ungdomskonferanse for første gang. Studentmedlemmer, lærlinger og unge yrkesaktive (under 35) er velkomne til å delta på konferansen som arrangeres på Klækken hotell 8.-10. oktober.

Les mer (19.08.2014)

LOs utdanningspolitiske konferanse 2014

blindern.jpg

Hva har kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til felles med Marco Elsafadi (Mesternes mester), professor Steinar Stjernø og Fellesforbundets rådgiver Jonas Bals? De skal alle innlede på LOs utdanningskonferanse 2014 , 22.-23.september på Sørmarka Kurs- og konferansesenter.

Les mer (18.08.2014)

Solidaritetsdugnad med NTL og Norsk Folkehjelp i Rwanda

folkehjelp_80x80.jpg

Gjennom solidaritetsdugnaden ønsker vi å bidra til å få en slutt på familievold og kjønnsbasert vold i Rwanda. Norsk Folkehjelp har jobbet med demokratiutvikling og økt likestilling i landet i over ti år, og nå er også NTL med. 

Les mer (15.08.2014)

Statsministeren i Swaziland truer med å kvele fagforeningsledere

swazi.jpg

- Den swaziske regjeringens trusler mot fagbevegelsen er en del av omfattende undertrykking av fagbevegelse, partier og politisk aktive. Dette er uakseptabelt. Situasjonen til innbyggerne i Swaziland trenger mer internasjonal oppmerksomhet for å presse regimet til demokratiske endringer, sier forbundssekretær i NTL, Julie Lødrup.

Les mer (11.08.2014)

Seminar om pensjon i statens randsone

pensjon-kvadratisk-ren.jpg

Forsvar offentlig pensjon arrangerer mandag 8. september et seminar der temaet er presset mot ytelsesbaserte ordninger i blant annet forskningsinstituttsektoren, musikerne, Operaen, teatrene

Les mer (11.08.2014)

SV, Rødt og KrF vil ha skolene inn i statsoppgjøret

audun-lysbakken.jpg

SV-leder Audun Lysbakken mener måten KS forvalter arbeidsgiveransvaret for lærerne på tilsier at læreroppgjøret bør flyttes tilbake til det statlige tariffområdet, slik tilfellet var fram til 2003. Han får støtte fra Rødts Bjørnar Moxnes og KrFs Anders Tyvand.

Les mer (08.08.2014)

NTL gir 50.000 til Norsk Folkehjelps arbeid i Palestina

folkehjelp_80x80.jpg

- Befolkningen i Gaza er i en fortvilet situasjon, sier Anita Solhaug, 1. nestleder i NTL. Antall døde og sårede stiger for hver time. Folk mangler mat, vann og medisinsk utstyr. Okkupasjonen og Israels krigshandlinger skaper en humanitær krise som det vil ta lang tid å komme ut av. Det er akutt behov for nødhjelp.

Les mer (05.08.2014)

Søk i nyheter fra NTLs nettsider


Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Sitatet

- Det finnes flere som meg!

- Da jeg traff alle de andre unge engasjerte fagforeningsfolka, tenkte jeg: Herregud. Det finnes flere som meg. Vi har ulik bakgrunn og er forskjellige mennesketyper, men vi har alle til felles at vi bryr oss og er ja-mennesker. 

Cecilie Gjennestad, Ungdomskontakt i NTL Forsvaret
Les flere sitater