Nyheter

Nyhet forsidenNyhet forsiden

Kjøpte du min datter i natt?

GerdKristiansen_01.jpg

LO har sammen med Krisesentersekretariatet laget en brosjyre med tittelen: "Kjøpte du min datter i natt?". Et viktig budskap er at de som kjøper sex er med på å opprettholde et marked som systematisk ødelegger mennesker. Brosjyren lanseres i forbindelse med en kampanje mot vold mot kvinner som går frem til 10. desember.

Les mer (28.11.2014)

Solidaritetsdag for det palestinske folket 29. november

palkom-Copy.jpg

Bli med på markering av FNs internasjonale solidaritetsdag for det palestinske folket. Kjersti Barsok, 1. nestleder i NTL holder appell i Oslo, på arrangementet på Stortingets plass i morgen kl. 13 - 14.
Palestinakomiteen er arrangør.

Les mer (28.11.2014)

LO-delegasjon på Besøk hos Flyktninghjelpen i Bogota

Leirvaag-Colombia-kvad.jpg

Flyktninghjelpen driver et omfattende arbeid for å hjelpe flyktninger og internt fordrevne i Colombia. Forbundsleder John Leirvaag var sammen med en delegasjon fra LO for å få en orientering om Flyktninghjelpens arbeid fra landdirektør Christian Visnes.

Les mer (28.11.2014)

Ingen kutt i folkehøgskolene

folkehøgskolene.jpg

Da det endelige statsbudsjettet ble vedtatt var det ingen kutt i bevilgningne til folkehøgskolene. I det opprinnelige forslaget fra regjeringen lå folkehøgskolene an til betydelige kutt. – Dette er rett og slett en gladsak, sier leder Ragnhild Garberg i NTL Folkehøgskoler til NTL-magasinet.

Les mer (27.11.2014)

Streiken ved NTLs forbundskontor er over

Brudd i staten.jpg
Arbeiderbevegelsens Abeidsgiverforening og Handel og Kontor kom sent i kveld frem til en løsning på konflikten, og streiken i fagbevegelsen er over.
Les mer (25.11.2014)

Rundt samme bord

NTL-rundt-samme-bord.jpg

NTL er den eneste foreningen ved min arbeidsplass som søker å organisere alle stillingskategorier. Medlemskapet åpner for innsikter i situasjonen til de andre kategoriene. Det gir en lokal styrke, bidrar til å hindre at grupper spilles ut mot hverandre. For dem som tenker at behovet for lønnstakersolidaritet ikke blir mindre, men større framover, er dette et tungt argument, skriver professor og NTL-medlem Knut Kjeldstadli i Klassekampen tirsdag

Les mer (18.11.2014)

Gratis kurs med søknadsfrist i desember/januar.

fargeblyanter.jpg

NTL-skolen trinn I og II, Kurs for ansattevalgte styrerepresentanter, Bli hørt, Praktisk IA-arbeid, Kurs i arbeidstid, avtaler, skift og turnus i staten og Offentlig sektor; demokrati og arbeidsplass har søknadsfrist i desember/januar. Kursene er gratis for NTL-medlemmer. Dvs. at reise-, oppholds- og kursutgifter blir dekket av NTL.

Les mer (18.11.2014)

Prinsipp- og handlingsprogram 2015-2018

PHP_ikon.jpg

NTLs prinsipp- og handlingsprogram for 2015-2018 ble vedtatt på landsmøtet. Her kan du laste ned programmet som pdf. Programmet vil komme i en mer tiltalende layout og i trykt format etter hvert.

Les mer (14.11.2014)

Søk i nyheter fra NTLs nettsider


Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Delta med #NTL14

Se alle innleggene

I dybden

Et kriminelt arbeidsliv

bjorvika.jpg
Hvordan bekjempe sosial dumping og svart økonomi?
(23.10.2014)

Kommende aktiviteter