Vi er fagforeningen for unge og studenter. Vårt mål er at du skal ha det bra både som student, som arbeidstaker og på fritida.

Vi arrangerer kurs og konferanser for å gi våre medlemmer kunnskap og innsikt, for å bygge fremtidens tillitsvalgte og en sterk fagbevegelse. I NTL gir vi unge en stemme og større innflytelse.

Dette får du

Dette jobber vi med nå

Fokusområder i januar

Hva skjer

Aktuelt

NTL Ung

Publisert: 29.11.2022

Vil du bli studentsekretær i NTL Ung?

Er du en student som vil ha en meningsfull og sosial jobb for fagbevegelsen ved siden av studiene? NTL Ung skal snart velge studentsekretærer for Bergen, Oslo, Tromsø og Trondheim for 2023, og du kan stille.

NTLs organisasjon

Publisert: 10.11.2022

Navneendringssaken utsatt

Etter en lang debatt om endring av forbundets navn vedtok landsmøtet torsdag å utsette saken til neste landsmøte. Samtidig fikk landsstyret i oppgave å utrede saken i perioden. Dermed ble de innsendte forslagene om nye navn ikke realitetsbehandlet.

Landsmøte 2022

Publisert: 10.11.2022

Vedtak fra landsmøtet

Oversikt over vedtakene fra landsmøtet finner du på landsmøtenettsidene.

Landsmøte 2022

Publisert: 09.11.2022

Kjersti Barsok blir gjenvalgt som NTL-leder

Kjersti Barsok ble gjenvalgt som leder av NTL for fire nye år på landsmøtet onsdag. Ellen Dalen rykket opp til 1. nestleder, mens Pål Kjærstad ble valgt til 2. nestleder. Elisabeth Steen er valgt til hovedkasserer. Til sammen utgjør de NTLs valgte ledelse.