Vi er fagforeninga
for stats- og kunnskapsarbeidere.
Vårt mål er at du skal ha det bra både som student, som arbeidstaker og på fritida.

Vi arrangerer kurs og konferanser for å gi våre medlemmer kunnskap og innsikt, for å bygge framtidas tillitsvalgte og en sterk fagbevegelse. I NTL gir vi unge en stemme og større innflytelse.

Dette får du

Dette jobber vi med nå

Fokusområder i oktober

Hva skjer

Aktuelt

Publisert: 19.09.2023

NTL Ung søker nye studentsekretærer!

Er du en student som vil ha en meningsfull og sosial jobb for fagbevegelsen ved siden av studiene? NTL Ung skal snart velge studentsekretærer for Trondheim og Oslo, og du kan stille!

Publisert: 01.07.2023

Kronikk: Skeives kamp er arbeiderbevegelsens kamp!

John Magne Tangen

 

De siste ukene har mange av oss på et eller annet vis deltatt i Pride. Enten det er ved å delta på ulike Pride-arrangementer, hengt opp Prideflagg hjemme, eller satt på Pridefilter på profilbildet vårt i sosiale medier. Mange gleder seg til paraden i Oslo i dag.

Publisert: 23.06.2023

Extreme makeover - NTL Ung edition!

Gjennom denne vinteren har NTL Ung arbeidet med å fornye vår profil og logo. Målet med den nye logoen og profilen er ønsket om å treffe målgruppen bedre og ha et mer moderne og gjennomført uttrykk. NTL Ung er en profesjonell fagforening for unge arbeidstakere og studenter, som har plass til alle!

NTLs organisasjon

Publisert: 22.06.2023

NTL-dagene 2023

Bli med på å synliggjøre NTL på arbeidsplassen med stand, seminar, frokost- eller lunsjmøte eller ved å gjøre noe sosialt under NTL-dagene 28. august til 8. september. Vi oppfordrer organisasjonsleddene til å bruke dagene til verving og oppfordre medlemmene til å bruke stemmeretten sin ved høstens valg.