Vi er fagforeningen for unge og studenter. Vårt mål er at du skal ha det bra både som student, som arbeidstaker og på fritida.

Vi arrangerer kurs og konferanser for å gi våre medlemmer kunnskap og innsikt, for å bygge fremtidens tillitsvalgte og en sterk fagbevegelse. I NTL gir vi unge en stemme og større innflytelse.

Dette får du

Dette jobber vi med nå

Fokusområder i oktober

Hva skjer

Aktuelt

Valg

Publisert: 13.10.2021

Tydelig at Støres regjering vil ta Norge i en annen og bedre retning

- Det er viktig, sier NTL-leder Kjersti Barsok. Allerede i det endelige statsbudsjettet som vedtas senere i høst forventer vi å se en klar styrking av offentlig sektor.

Streik

Publisert: 03.09.2021

Vi streiker for rettferdig pensjon i kultursektoren

Det er streik i teater-, opera- og orkestersektoren etter at LO Stat og Spekter ikke kom til enighet om pensjonsordning for kulturarbeiderne.

Kompetanse

Publisert: 13.08.2021

Pensjonskonferanse for unge medlemmer og tillitsvalgte

Pensjonsreformen har gjort mange av dagens unge må jobbe til de er over 70 år for å få en pensjon å leve av. Hvorfor er det sånn? Hva med dem som ikke kan jobbe til 70 år, men må slutte å jobbe når de er 62 år? Får de en pensjon å leve av? Dette er blant spørsmålene som tas opp på pensjonskonferansen 30. august.

NTL Ung

Publisert: 31.05.2021

NTL Ung har nye studentsekretærer i alle våre fire studentbyer!

Fra 1. juni 2021 starter Benjamin (24), Jakob (20), Amalie (21) og Ole August (22) som NTL Ungs nye studentsekretærer i studentbyene Bergen, Oslo, Tromsø og Trondheim!