Vi er fagforeningen for unge og studenter. Vårt mål er at du skal ha det bra både som student, som arbeidstaker og på fritida.

Vi arrangerer kurs og konferanser for å gi våre medlemmer kunnskap og innsikt, for å bygge fremtidens tillitsvalgte og en sterk fagbevegelse. I NTL gir vi unge en stemme og større innflytelse.

Dette får du

Dette jobber vi med nå

Fokusområder i mai

Hva skjer

Aktuelt

Lønnsoppgjør

Publisert: 09.05.2022

Forberedelser til en eventuell streik i staten

9. mai offentliggjorde LO Stat områdevarselet for en eventuell streik i staten, der du finner hvilke virksomheter som kan bli tatt ut i streik med mindre partene kommer til enighet innen meklingsfristen 23. mai. I denne saken finner du også protokoller fra forhandlingene mellom KDD og hovedsammenslutningene om dispensasjoner for lønnsmedarbeidere og prinsippielle spørsmål ved streikegjennomføringen.

NTL Ung

Publisert: 29.04.2022

Bli NTL Ungs nye studentsekretær!

Er du en student som vil ha en meningsfull og sosial jobb for fagbevegelsen ved siden av studiene? Nå har du mulighet til å bli NTL Ungs studentsekretær i studiebyene Bergen og Tromsø!

LOfavør

Publisert: 26.04.2022

Flexilån - ny bankfordel fra LOfavør

Flexilån er et fleksibelt boliglån, også kalt rammelån. Med sikkerhet i boligen får du en låneramme du kan bruke som du vil. Du kan ta ut penger fra flexilånet i mobil- og nettbanken, og velger selv når og hvor mye du vil betale ned på lånet.

Lønnsoppgjør

Publisert: 18.04.2022

Lønnsoppgjøret 2022

I 2022 er det hovedoppgjør, og NTLs prioriteringer for oppgjøret kan du lese om i NTLs tariffpolitiske uttalelse, som ble vedtatt på landsstyremøtet i februar. Her finner du også viktige datoer for oppgjørene NTL deltar i.