Vi er et av de største fagforbundene i LO med over 50.000 medlemmer.

Vi organiserer alle arbeidstakere i staten og virksomheter med statlig tilknytning, studenter og lærlinger. Er du under 35 år har vi tilbudet NTL Ung.

Dette får du

Dette jobber vi med nå

Fokusområder i november

Hva skjer

Aktuelt

Publisert: 25.11.2021

Støre på Kartellkonferansen 2021: – Vi fikser ikke alt på seks uker

Statsminister Jonas Gahr Støre er glad for de store forventningene fra fagbevegelsen, og mener regjeringen har kommet godt i gang. På Gol sa Støre at de skal levere – men ber om mer tid. 

LOfavør

Publisert: 25.11.2021

Reiseforsikring for pensjonister faktureres 24. november

24. november ble den årlige fakturaen for LOfavør reiseforsikring sendt ut til pensjonistmedlemmer i NTL. Har du fått faktura fra LOfavør gjelder denne altså reiseforsikringen. Reiseforsikringen er frivillig og kan sies opp dersom du ønsker det. Yrkesaktive betaler eventuell reiseforsikringspremie månedlig sammen med medlemskontingenten.

Publisert: 24.11.2021

Følg Kartellkonferansen direkte i dag og i morgen

Kartellkonferansen på Gol er en viktig politisk arena der NTL deltar med 28 delegater. Vi gleder oss stort til årets konferanse. som starter 9.15 i dag. NTLs delegater har med oss forventninger til statsminister, kommunal- og distriktsminister og LO-leder om statlig styring, arbeidsvilkår, rettferdig grønn omstilling og statssky. Du kan strømme konferansen og innleggene våre selv om du ikke er på Gol. Du kan også følge oss via Instagram @ntlnorge

Klima og miljø

Publisert: 19.11.2021

NTL UDI brøler for klima

NTL-Leder Kjersti Barsok tok turen til NTL UDI i Oslo for å delta på medlemsmøte og et aldri så lite klimabrøl med medlemmene der. Det var stort engasjement da hun snakke om hvorfor fagbevegelsen skal bry seg om klima og miljø.

Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?