John Leirvaag

Faste oppgaver = Faste stillinger

Når over 200 000 er i midlertidige stillinger, så har vi som fagforbund en viktig oppgave. NTL må sørge for at midlertidige blir sett på arbeidsplassen og for at de får ta del i vårt fellesskap, skriver John Leirvaag i lederspalten i NTL-magasinet denne måneden. 

lm18.png

NTLs landsmøte 2018

På NTLs landsmøtenettsider kan du nå laste ned sakspapirene til landsmøtet. Etter hvert som representantene er valgt vil du også finne en oversikt over delegasjonene og programmet for landsmøtet.

BildeavProgram-LO-Selvstendig.jpg

LO Selvstendig

27. september lanseres LO Selvstendig på en konferanse i Oslo Kongressenter, Folkets Hus. LO Selvstendig er et samarbeidsorgan i regi av LO med deltakelse fra LO-forbund som organiserer selvstendig næringsdrivende. Målet er å rekruttere flere selvstendige til LO-forbundene.

Bli medlem

Bli med i NTL!

Melder du deg inn i NTL blir du med og jobber for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

forside.png

Retningslinjer for forebygging og bevisstgjøring av trakassering og seksuell trakassering i NTL

NTL har vedtatt nye retningslinjer som er rettet mot medlemmer og tillitsvalgte i NTL. Det er også nedsatt et sentralt varslingsutvalg, som består av Hovedkasserer Anita Busch, forbundsstyrets representant Bjørn Halvorsen og forbundssekretær Siv Anita Hagen.  

Virke-forhandlinger

Enighet i Virke HUK-oppgjøret

Forhandlingene i Virke HUK-området endte med med et resultat på linje med de øvrige tariffoppgjørene torsdag kveld. HUK-området består av en rekke sektorielle avtaler, og detaljene blir sendt ut i forbindelse med uravstemningen.

Fly

Enighet i oppgjøret i Avinor Flysikring

Det ble i natt forhandlingsløsning i tariffoppgjøret for for NTLs medlemmer i Avinor og Avinor Flysikring. Partene tok pause i meklingen i slutten av juni og avtalte i samråd med riksmekleren å møtes i perioden for å forsøke å finne en løsning. Vi er glade for å ha kommet til et forhandlingsresultat som forhandlingsutvalget kan anbefale. Det har vært gjort en formidabel innsats fra hele forhandlingsutvalget i en svært krevende situasjon og vi har fått gjennomslag for mange viktige krav, sier 2. nestleder i NTL Fredrik Oftebro.

Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Kommende aktiviteter

Vibecke Solhaug

Vibecke Solhaug valgt til sekretær i LO Stat

Forbundssekretær i NTL Vibecke Solhaug er valgt til sekretær i LO Stat og erstatter Randi Stensaker som går av med pensjon. - Dette blir nye utfordringer og et nytt nivå. Det er jo et hakk opp både når det gjelder utfordringer, samarbeidspartnere og motparter, sier Solhaug.

Krisemøte om den norske modellen under Arendalsuka 2018

Følg krisemøtet om den norske modellen live fra Arendal onsdag kl 12.00

Onsdag 15. august kl 12.00 kan du følge debatten Krisemøte - den norske modellen på kanten av stupet, som NTL arrangerer sammen med Fagforbundet på Arendalsuka.

forhandlinger.jpg

Forhandlinger og tariffkonferanse i Virke HUK-området i september

De sentrale forhandlingene i Virke Huk området skal foregå 5. og 6. september, og med reservedato 7. september. De lokale forhandlingene føres etter de sentrale forhandlingene. Forbundsstyret har oppnevnt et forhandlingsutvalg som ledes av Tove Helvik. Det vil om kort tid gå ut en invitasjon til tariffkonferanse på området. Denne vil sannsynligvis bli 3. september.