bankgarden.jpg

NTL og LO på Arendalsuka 13. – 17. august

NTL og fagbevegelsen har flere arrangementer under Arendalsuka. NTL er med på Klima-alliansen Broen til framtiden som skal ha debattmøte om rettferdig omstilling på norsk. Vi skal ha en minikonferanse om arbeidslivskriminalitet sammen med vårt svart-økonomi nettverk, og LO Stat og Spekter skal ha et arrangement om kompetansetrygghet i arbedislivet. LO sitt arrangementsted er Bankgården. 

Bilde tariff.jpg

Ta e-læringskurset om tariffoppgjøret i staten 2018

I denne lille e-læringsleksjonen kan du skaffe deg oversikt over resultatene i tariffoppgjøret i staten. 

Krisemøte om den norske modellen under Arendalsuka 2018

Følg krisemøtet om den norske modellen live fra Arendal onsdag kl 12.00

Onsdag 15. august kl 12.00 kan du følge debatten Krisemøte - den norske modellen på kanten av stupet, som NTL arrangerer sammen med Fagforbundet på Arendalsuka.

Bli medlem

Bli med i NTL!

Melder du deg inn i NTL blir du med og jobber for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

forhandlinger.jpg

Forhandlinger og tariffkonferanse i Virke HUK-området i september

De sentrale forhandlingene i Virke Huk området skal foregå 5. og 6. september, og med reservedato 7. september. De lokale forhandlingene føres etter de sentrale forhandlingene. Forbundsstyret har oppnevnt et forhandlingsutvalg som ledes av Tove Helvik. Det vil om kort tid gå ut en invitasjon til tariffkonferanse på området. Denne vil sannsynligvis bli 3. september. 

riksmekleren.jpg

Pause i flyplassmeklingen for NTLs medlemmer i Avinor

Etter forslag fra Riksmekleren ble partene enige om å ta en pause i meklingen for Avinor og Avinor Flysikring AS for å diskutere krevende spørsmål knyttet til overenskomstrevisjonen 2018. - Det har vært krevende meklingsnatt, sier NTLs nestleder Fredrik Oftebro. Ny meklingsfrist blir 4. september ved midnatt. Så lenge meklingen ikke er avsluttet vil heller ikke en streik kunne iverksettes. En eventuell streik vil dermed først kunne ha oppstart fra onsdag 5. september. 

Konferanse

NTLs nettverkssamling for tillitsvalgte i overenskomstsektoren

NTLs nettverkssamling for tillitsvalgte i privat sektor finner sted 19. - 20. september på Hurdalsjøen hotell. Hovedtemaene blir NTLs landsmøte 2018, arbeid med personalsaker, tariffoppgjøret 2018, personvernregler og erfaringsutveksling. Søk omdeltagelse innen 10. august via NTLs kurskalender

Søk i nyheter

Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Kommende aktiviteter

Egil Andre Aas

NTL lanserer Vibecke Solhaug og Leif Helland til ledige verv i LO Stat

Forbundsstyret i NTL foreslår forbundssekretær Vibecke Solhaug i vervet etter Randi Stensaker, og forbundssekretær Leif Helland i vervet etter Anniken Refseth.  -Vi har fremmet to svært gode kandidater til de ledige vervene i LO Stat. De har begge lang og bred erfaring innen arbeidsområdene til vervene vi har foreslått dem til, sier forbundsleder John Leirvaag i NTL.

Tariffkonferanse 210618

Presentasjoner fra NTLs tariffkonferanse 21. juni

Her finner du presentasjonene til Kjersti Barsok, Thomas Sandvik og Leif Helland på NTLs tariffkonferanse for 21. juni 2018.

lofavormaur.png

Er du klar for sommerferie?

LO Favør har forhandlet frem en rekke avtaler innen ferie og opplevelse for våre medlemmer som gir rabatt på blandt annet hotellopphold, leiebil, inngang til Tusenfryd og Bø Sommarland. I tillegg har du mulighet som NTL-medlem å ha reiseforsikring fra Sparebank 1.