Vi er et av de største fagforbundene i LO med over 50.000 medlemmer.

Vi organiserer alle arbeidstakere i staten og virksomheter med statlig tilknytning, studenter og lærlinger. Er du under 35 år har vi tilbudet NTL Ung.

Dette får du

Dette jobber vi med nå

Fokusområder i august

Hva skjer

Aktuelt

Tillitsreform

Publisert: 11.08.2022

NTL på Arendalsuka

Arbeidet NTLs medlemmer og tillitsvalgte gjør for bedre fellesskapsløsninger er det gjennomgående temaet for vårt engasjement på Arendalsuka. NTL arrangerer to paneldebatter og er deltager i flere av LOs arrangementer.

Privatisering

Publisert: 10.08.2022

Rødt og SV refser privatiseringen av forsvaret

SVs Ingrid Fiskaa og Rødts Tobias Drevland Lund mener regjeringen må stanse MAST-prosjektet, som er i ferd med å privatisere IKT-driften i forsvarssektoren. – Det å privatisere, ikke bare lagring av Forsvarets data, men drifta av IKT-tjenester, det er å gi fra seg kontrollen på livsviktig infrastruktur og data som vi trenger i krise og krig, sier Fiskaa til Klassekampen.

Lønnsoppgjør

Publisert: 05.07.2022

NTL støtter de streikende SAS-pilotene

NTL støtter SAS-pilotene i deres kamp for trygge jobber, for den norske modellen og for et anstendig arbeidsliv. – Det er uhørt at SAS tar inn piloter fra bemanningsselskaper istedenfor å gi sine egne oppsagte piloter jobben tilbake, sier NTL-leder Kjersti Barsok.

Lønnsoppgjør

Publisert: 30.06.2022

Enighet i NRK-mekling

LO Stat og Spekter har i kveld kommet til enighet i lønnsoppgjøret for NTL og Creo i NRK. - Vi er glade for å ha fått innfridd våre økonomiske krav og i tillegg fått viktige forbedringer i overenskomsten under meklingen, sier Fredrik Oftebro, nestleder i NTL.

Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?