kartell_logo.jpg

Se opptak fra Kartellkonferansen 2019

Fikk du ikke med deg forrige ukes høydepunkt? 200 deltagere fra LO Stats forbund, innledere, gjester og presse var samlet til debatter om ostehøvelkutt, om framtidas forvaltningsstyring, fagligpolitisk debatt. Konferansen ble avslutta med en diskusjon om hvordan LO skal møte klimabrølet. 

NTL-medlemmer1

Bli medlem i NTL!

Melder du deg inn i NTL blir du med og jobber for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

Kurs

NTL-kurs i 2020

Vil du bli bedre på; forhandlinger og avtaleverk, kommunikasjon, verneombudsrollen, arbeidsrett, styrearbeid, inkluderende arbeidsliv, å holde innlegg fra talerstol, arbeidstid og turnus, personal- og lederutvikling, omstillinger, lønnsforhandlinger, medbestemmelse og tillitsvalgtsarbeid? Kursene er helt gratis for NTL-medlemmer, og de fleste holdes på Sørmarka utenfor Oslo. Kunnskap er makt heter det, så husk å meld deg på via vår kursportal.

LOfavør Boliglån

Nyhet: LOfavør boliglån

LOfavør lanserer nå det nye boliglånet for LO-medlemmer med en av Norges desisert laveste renter for førstehjemslån og svært god rente også for andre boliglån. Trykk deg inn og les mer på LOfavør sine nettsider og ta kontakt med LOfavør for mer informasjon eller for å flytte lånet ditt. 

IKT-medarbeider

eForvaltningskonferansen 2020: digital suverenitet og ny forvaltningslovgivning

eForvaltningskonferansen 2020 avholdes 10. - 11. februar på Oslo Plaza. Vi setter fokus på digital suverenitet, betydningen av offentlige data og hvordan vi forvalter dem, og vi ser på forslagene til ny forvaltningslov og arkivlov. Du kan også høre Dr. Christina Colclough fra UNI Global Union

Ferie

LOfavør reiseforsikring 2020

Når kommer reisekortet? Kan jeg får reisekort på mobilen? Ikke fått faktura? Fått faktura du ikke skal ha? Bestille eller avbestille reiseforsikringen? Lurer du på noe av dette, så les videre.

Stina Baarne Hassel

NTLs krav om statssky får støtte blant de rødgrønne

Microsoft har vunnet en anbudskonkuranse om å lagre data for Forsvaret. – Privatisering av en offentlig IKT-tjeneste øker faren for sikkerhetsbrudd betraktelig. Dette er en risiko vi ikke har råd til å ta. Vi trenger et statlig alternativ. En statssky, mener leder i NTL Forsvaret Stina Baarne Hassel. Nå får hun støtte fra både LO og de rødgrønne partiene.

Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Kommende aktiviteter

Kjersti Barsok

Nav-skandalen er et politisk ansvar

Det er forferdelig å lese om alle som er berørt av denne saken og som har blitt behandlet som kriminelle og trygdebedragere. Alle brukerne som er rammet av denne skandalen må få en rettferdig og skikkelig oppfølging, sier NTL-leder Kjersti Barsok. 

Peggy-Hessen-Folsvik-LO_1.png

Utsetter avklaring av alderspensjon for de med særaldersgrensene i offentlig sektor

Forhandlingsfristen for alderspensjon for flere hundre tusen offentlig ansatte med særaldersgrense er utsatt. Partene er enige om at de trenger mer tid til å vurdere ulike modeller for nye særaldersgrenser i offentlig sektor.

særaldersgrenser2.png

Startet forhandlinger om særaldersgrenser

I dag startet LO forhandlingene med staten om pensjonsregler for arbeidstakere med særaldersgrenser i offentlig sektor. -Forhandlingene er viktig for alle våre medlemmer i staten som jobber i stilling med særaldersgrense, og vi følger forhandlingene sammen med LO Stat, sier NTL-leder Kjersti Barsok.