Svart økonomi

Meld deg på svart økonomikonferansen 2019!

Påmeldingen til svart økonomikonferansen 2019 er nå åpnet. Er den nye arbeidslivskriminaliteten digital og høyteknologisk? Vi tar for oss Amazons mulige inntog i Norge, rettsløshet for arbeidstakere i norske farvann, fremveksten av løsarbeidersamfunnet, mens riksadvokat Tor-Aksel Busch spør om etatene er reaktive.

lm18.png

Alt fra NTLs landsmøte

På landsmøtenettsidene kan du gjenoppleve innleggene fra talerstolen i opptak og dele dem i sosiale medier. Du finner også vedtak, sakspapirer og oppsummeringer av mange av debattene, og valgene av ledelse, forbundssekretærer og besluttende organer.

 

Kurs Sørmarka

NTL-kurs i 2019

Vil du bli bedre på; forhandlinger og avtaleverk, kommunikasjon, verneombudsrollen, arbeidsrett, styrearbeid, inkluderende arbeidsliv, å holde innlegg fra talerstol, arbeidstid og turnus, personal- og lederutvikling, omstillinger, lønnsforhandlinger, medbestemmelse og tillitsvalgtsarbeid? Kursene er helt gratis for NTL-medlemmer, og de fleste holdes på Sørmarka utenfor Oslo. Kunnskap er makt heter det, så husk å meld deg på via vår kursportal.

Bli medlem

Bli med i NTL!

Melder du deg inn i NTL blir du med og jobber for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

Ferie

Trenger du reiseforsikringsbevis?

Skal du ut og reise? Hvis du har kollektiv reiseforsikring gjennom NTL kan du bestille reiseforsikringsbevis fra LOfavør.

IKT-medarbeider

NTL-konferansen 2019: Digitalisering i offentlig sektor - videreutvikling eller privatisering

På årets NTL-konferanse inviterer vi tillitsvalgte, forskere og politikere til å diskutere hvordan vi på best mulig måte skal videreutvikle digitale løsninger i offentlig sektor. Vi vil stille spørsmål om drift og utvikling i egenregi, eierskap til data og personvern. Hvordan kan digitaliseringen gjennomføres innenfor rammene av medbestemmelsesapparatet og uten svekkelser av de ansattes rettigheter?

infonettverk18bildenettsiden.png

Hva gjør en kampanje vellykket?

NTL inviterer til infomedarbeidernettverk 22. januar med kampanjearbeid, personvern og NTLs selvbetjeningsløsninger som tema. Vi får besøk av reklamebyrået Try som vil fortelle om store og små kampanjer, og hva som virker.  

 

Les flere nyheter i nyhetsarkivet
zubillaga.jpg

Nytt HR-system vil gi mer individuell måling av universitetsansatte

– Slik det ønskede HR-systemet beskrives i arbeidsgrupperapporten, skal det innføres flere indikatorer på individnivå, noe som igjen vil føre til mer rapportering på individnivå, mer kontroll og mer styring, sier Natalia Zubillaga konstituert leder ved NTL UiO. Hun mener HR-systemet som nå innføres ved de fire eldste universitetene er svært problematisk.

IT-drift

eForvaltningskonferansen 2019

eForvaltningskonferansen 2019 foregår 11.-12. februar 2019 på Oslo Plaza. Årets tema er personvern, kontraktsutsetting og styringsrett. Hvordan organiseres IKT-arbeidet i din virksomhet? Bli med på konferansen og stå bedre rustet i spørsmål knyttet til IKT på arbeidsplassen! NTL har en egen søknadsordning for støtte til deltagelse på konferansen.

Fordelsbrosjyre2019-forsidebilde.jpg

Ny fordelsbrosjyre fra LOfavør

Nytt år - ny fordelsbrosjyre. Last ned LOfavør-brosjyren 2019.