john-leirvaag.jpg

Ja-flertall i uravstemningen i staten

Uravstemningen om tariffoppgjøret i staten endte med et ja-flertall blant LO Stats medlemmer. 87 prosent stemte for å godkjenne oppgjøret.

Bilde tariff.jpg

Ta e-læringskurset om tariffoppgjøret i staten 2018

I denne lille e-læringsleksjonen kan du skaffe deg oversikt over resultatene i tariffoppgjøret i staten, som er ute til uravstemning denne uken. 

lofavormaur.png

Er du klar for sommerferie?

LO Favør har forhandlet frem en rekke avtaler innen ferie og opplevelse for våre medlemmer som gir rabatt på blandt annet hotellopphold, leiebil, inngang til Tusenfryd og Bø Sommarland. I tillegg har du mulighet som NTL-medlem å ha reiseforsikring fra Sparebank 1.

Bli medlem

Bli med i NTL!

Melder du deg inn i NTL blir du med og jobber for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

Egil Andre Aas

NTL lanserer Vibecke Solhaug og Leif Helland til ledige verv i LO Stat

Forbundsstyret i NTL foreslår forbundssekretær Vibecke Solhaug i vervet etter Randi Stensaker, og forbundssekretær Leif Helland i vervet etter Anniken Refseth.  -Vi har fremmet to svært gode kandidater til de ledige vervene i LO Stat. De har begge lang og bred erfaring innen arbeidsområdene til vervene vi har foreslått dem til, sier forbundsleder John Leirvaag i NTL.

fredrik-f.jpg

Streikefare i luftfarten – her er de berørte flyplassene

Luftfarten kan bli rammet av streik fra neste fredag. Stridens kjerne står om retten til å forhandle pensjon. - I meklingen for to år siden ble vi enige om å forhandle fram en ny pensjonsordning, men Avinor står fortsatt på at vi skal gi fra oss forhandlingsretten. Siden ledelsen ikke aksepterer at vi skal ha ei hånd på rattet i forhandlinger, er mekling og en eventuell streik eneste mulighet vi har for å sikre ansattes avtalte rettigheter, sier Fredrik Oftebro, nestleder i NTL. 

Tariffkonferanse 210618

Presentasjoner fra NTLs tariffkonferanse 21. juni

Her finner du presentasjonene til Kjersti Barsok, Thomas Sandvik og Leif Helland på NTLs tariffkonferanse for 21. juni 2018.

Søk i nyheter

Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Kommende aktiviteter

bankgarden.jpg

NTL og LO på Arendalsuka 13. – 17. august

NTL og fagbevegelsen har flere arrangementer under Arendalsuka. NTL er med på Klima-alliansen Broen til framtiden som skal ha debattmøte om rettferdig omstilling på norsk. Vi skal ha en minikonferanse om arbeidslivskriminalitet sammen med vårt svart-økonomi nettverk, og LO Stat og Spekter skal ha et arrangement om kompetansetrygghet i arbedislivet. LO sitt arrangementsted er Bankgården. 

Pride2014.png

Bli med på Oslo Pride Parade lørdag 30. juni

LO jobber politisk for et arbeidsliv der alle kan være seg selv. Vi er opptatt av å ta vare på folk i arbeidslivet uavhengig av farge, kjønn eller seksuell legning. LO oppfordrer medlemmer og tillitsvalgte til å være med i LO sin seksjon i årets pride-parade.

NAF_renholdernes_dag_sluttplakat_logo.png

International justice day for cleaners, - en internasjonal kampdag

Den 15. juni markerer fagorganiserte over hele verden den internasjonale kampdagen International justice day for cleaners. Dagen oppsto for 28 år i 1990 i USA, da renholdere og deres støttespillere som demonstrerte for rettferdige lønns- og arbeidsvilkår ble angrepet av politiet.