inger-sigridnes-foto-ole-palmstrom-lo-media.png

- Vil sette Vegvesenet 20 år tilbake

Leder i NTL Veg Inger Sigridnes er samstemt med vegdirektøren og de største entreprenørene om kritikken av den planlagte overføringen av ansvaret for fylkesvegene til de nye regionene. - Dette vil sette Statens Vegvesen 20 år tilbake, sier Sigridnes.

lm18.png

NTLs landsmøte 2018

På NTLs landsmøtenettsider kan du nå laste ned sakspapirene til landsmøtet. Etter hvert som representantene er valgt vil du også finne en oversikt over delegasjonene og programmet for landsmøtet.

Tariffkonferanse 210618

To tariffavtaler i staten har gjort forhandlingssystemet mer komplisert

Deloitte har på oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet undersøkt hvordan endringene i forhandlingssystemet i staten oppfattes av de lokale partene. Både arbeidsgiverrepresentanter og tillitsvalgte svarer at forhandlingene er mer komplisert og tidkrevende, stikk i strid med departementets målsetning om å forenkle.

Bli medlem

Bli med i NTL!

Melder du deg inn i NTL blir du med og jobber for et bedre arbeidsliv og et mer rettferdig samfunn. Sammen med gode kollegaer kan du sørge for at deres interesser som ansatte blir tatt hensyn til. NTL er et fellesskap der alle bidrar til å skape den tryggheten det er godt å ha når man opplever problemer i arbeidsforholdet.

NTL-medlemmer1

NTL-tillitsvalgte er best på tariff

Tillitsvalgte i LO Stat kjenner det nye forhandlingssystemet i staten så mye bedre enn arbeidsgiver og andre tillitsvalgte at de ofte "vinner" forhandlingene, mens andre forbund kommer dårligere ut. Det skriver Deloitte i en rapport om forhandlingssystemet bestilt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

John Leirvaag

Faste oppgaver = Faste stillinger

Når over 200 000 er i midlertidige stillinger, så har vi som fagforbund en viktig oppgave. NTL må sørge for at midlertidige blir sett på arbeidsplassen og for at de får ta del i vårt fellesskap, skriver John Leirvaag i lederspalten i NTL-magasinet denne måneden. 

forside.png

Retningslinjer for forebygging og bevisstgjøring av trakassering og seksuell trakassering i NTL

NTL har vedtatt nye retningslinjer som er rettet mot medlemmer og tillitsvalgte i NTL. Det er også nedsatt et sentralt varslingsutvalg, som består av Hovedkasserer Anita Busch, forbundsstyrets representant Bjørn Halvorsen og forbundssekretær Siv Anita Hagen.  

Les flere nyheter i nyhetsarkivet

Kommende aktiviteter

Virke-forhandlinger

Enighet i Virke HUK-oppgjøret

Forhandlingene i Virke HUK-området endte med med et resultat på linje med de øvrige tariffoppgjørene torsdag kveld. HUK-området består av en rekke sektorielle avtaler, og detaljene blir sendt ut i forbindelse med uravstemningen.

BildeavProgram-LO-Selvstendig.jpg

LO Selvstendig

27. september lanseres LO Selvstendig på en konferanse i Oslo Kongressenter, Folkets Hus. LO Selvstendig er et samarbeidsorgan i regi av LO med deltakelse fra LO-forbund som organiserer selvstendig næringsdrivende. Målet er å rekruttere flere selvstendige til LO-forbundene.

Fly

Enighet i oppgjøret i Avinor Flysikring

Det ble i natt forhandlingsløsning i tariffoppgjøret for for NTLs medlemmer i Avinor og Avinor Flysikring. Partene tok pause i meklingen i slutten av juni og avtalte i samråd med riksmekleren å møtes i perioden for å forsøke å finne en løsning. Vi er glade for å ha kommet til et forhandlingsresultat som forhandlingsutvalget kan anbefale. Det har vært gjort en formidabel innsats fra hele forhandlingsutvalget i en svært krevende situasjon og vi har fått gjennomslag for mange viktige krav, sier 2. nestleder i NTL Fredrik Oftebro.