Grønn

Berit Johnsen - vår nye vikarierende organisasjonssekretær

Berit Johnsen har i lang tid vært en engasjert tillitsvalgt på lokalt nivå i FLO og NTL Forsvar Romerike, og hun har også med seg erfaring fra verv som styremedlem i NTL Forsvar. 1.februar trådte hun inn i vervet som organisasjonssekretær (vikar) i NTL Forsvar. Hun ble valgt på et ekstraordinært styremøte i tråd med vedtektene. 

Berit har vært medlem i NTL Forsvar siden desember 1995. Hun startet i Forsvaret våren 1993 ved Forsvarets Bygningstjeneste avd Bardufoss, og året etter i luftforsvaret på Bardufoss flystasjon. Sommeren 2003 ble det flytting og jobb i FLO Forsyning på Kjeller, og senere overføring til Gardermoen flystasjon i 2008. Hele veien har Berit engasjert seg i tillitsvalgtarbeid og hun har opparbeidet seg solid erfaring:

  • Styremedlem/sekretær i lokalavdelingen Bardufoss
  • Medlem av lønnsutvalg Kjeller
  • Styremedlem og nestleder i lokalavdelingen Romerike
  • Avdelingstillitsvalgt i FLO Forsyning
  • Vara HTV FLO/medlem av lønnsutvalg for FLO
  • Valgkomitemedlem, styremedlem og vara for styret i NTL Forsvar

 

I rollen som ATV har Berit jobbet for å være en tydelig stemme i møte med arbeidsgiver for å ivareta medlemmenes rettigheter. Hun er klar på at reell medvirkning og medbestemmelse er helt avgjørende for å sikre våre medlemmers interesser, og for å skape et godt samarbeidsklima som skal bidra til utviklingen av Forsvaret. Dette må ivaretas gjennom gode prosesser og samarbeidsformer mellom arbeidstakerorganisasjonene og arbeidsgiver.

 

Vi ønsker Berit velkommen og gleder oss stort til å få tatt i bruk hennes kompetanse og erfaring på det øverste nivået i Forsvaret.

 

Tema