Orginal - Rød
Digital konferanse med julestemning
Foto
Lillian Skrede

Samling for Ung-kontakter i NTL NAV

NTL NAV`s NTL Ung-kontakt i landsforeningens styre, Lillian Skrede, har i lang tid planlagt en fysisk samling for våre ung-kontakter ute i avdelingene. Du kan lese hva Lillian skriver om konferansen her: 

Ung-kontaktene i avdelingene hadde sett frem til å møtes fysisk for første gang til samling på Gardermoen 8.-9.desember. Men i siste innspurt måtte den dessverre gjøres heldigital.

Til tross for endring i gjennomføring grunnet pandemien, ble det to svært engasjerende og inspirerende dager. Vi var 13 Ung-kontakter som samlet oss, og første dagen fikk vi besøk fra NTL Ung-leder Martin Kvalvik som snakket om å være ung og fagorganisert. Det ble også en god diskusjon om hvilke saker som er viktige for unge arbeidstakere fremover.

Vi fikk også besøk fra hele fem Ung-kontakter fra NTL Skatt. Her delte vi erfaringer fra hvordan vi driver Ung-arbeid i NTL NAV og NTL Skatt, og det ble en god dialog om hvordan vi kan jobbe med de felles utfordringene vi står overfor. Faktisk så god at vi skal samarbeide tett fremover!

Dag to sto midlertidige ansettelser i fokus. Sentral frikjøpt tillitsvalgt i Landsforeningen, Rasmus Rydland, tok oss gjennom regelverk og tillitsvalgtes rolle. Også her var det stort engasjement fra deltakerne. Som seg hør og bør ble samlingen avsluttet med en god seksjon om verving.

Nå gleder vi oss allerede til neste samling, og krysser fingrer for at det kan skje fysisk! 

Tekst: Lillian Skrede

Tema
NTL Ung