Orginal - Rød
NTL NAV har eget arrangement på Arendalsuka i 2022.
Foto
Mona Hauglid / Arendalsuka

NTL NAV på Arendalsuka 2022

Arendalsuka 2022 går av stabelen 15.-19. august og NTL NAV er på plass. Vi følger nøye med på debatter som vi er opptatt av: Tillitsreformen i offentlig sektor, NAV-faglige temaer, lønns- og arbeidsvilkår for arbeidstakere, samt medbestemmelse.

Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Dette er arrangementet for deg som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Rundt 1000 arrangementer og 200 stands fyller Arendal sentrum i fem dager i august hvert år. Arendalsuka har følgende visjon (www.arendalsuka.no):

"Arendalsuka skal være en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.
Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt. Arendalsuka vil på denne måten bidra til å styrke kraften i vårt levende demokrati."
 

 

NTL NAV deltar på rundt 100 arrangement

 

Programmet er omfattende og det er svært mange interessante debatter som foregår. - Vi har fokusert på være med på det som er viktigst for oss, sier Tarje Haga, som er en av NTL NAVs utsendinger til Arendalsuka. - Tillitsreformen i offentlig sektor er et gjennomgående tema, så vi kommer definitivt til å følge nøye med på debattene her.

Arbeids- og velferdsdirektør, Hans Christian Holte, uttalte nylig på P2-Pulsen at tillitsreformen skal være med på å gi ansatte mer tillit og bedre muligheter til å bistå brukere som får oppfølging fra NAV. NTL NAV ser fram til å jobbe videre med dette i NAV.

 

Eget arrangement: NAV - Tilgjengelighet og tillit

 

Og nettopp tillitsreformen vil være tema for NTL NAVs eget arrangement torsdag 18. august 17:00-17:30. Regjeringen har gitt NAV oppdraget med å gå foran i tillitsreformen i staten. Hvordan skal ansatte og brukere merke forskjellen på NAV før og etter tillitsreform? 

I debatten har vi fått med oss:

  • Tuva Moflag, Stortingsrepresentant, Arbeiderpartiet
  • Audun Herning, Partisekretær, Sosialistisk Venstreparti
  • Anja Ninasdotter Abusland, Stortingsrepresentant, Senterpartiet

Se egen artikkel om arrangementet.

Sjekk også NTLs (forbundet) nettside om deltakelse på Arendalsuka.

 

 

Følg med

 

NTL NAV vil dele opplevelser og tanker i sosiale medier under hele Arendalsuka. Følg med på Instagram, Facebook og Yammer (kun NAV-ansatte)!

Tema