NTL Ungs studiestedsprosjekt

Stand Oslo.JPG

Ønsker du å vite hva som skjer i din studieby i løpet av høsten? Her legger vi ut noen av de større arrangementene vi i NTL Ung skal ha, og annen informasjon om hva NTL gjør for studenter.

I høst har vi tre spennende arrangementer klare, og vi oppfordrer alle aktive studenter og andre interessenter til å delta!

Oslo arrangerer panelsamtale om fagbevegelsens rolle i fremtidens arbeidsliv med blant annet tillitsvalgt i Foodora og nestleder i NTL Kjersti Barsok tirsdag 9. oktober

I Bergen skal det være et debattmøte om 6-timersdagen. Her deltar ungdomslederne i en rekke LO-forbund for å presentere sitt forbunds syn på denne viktige saken den 16. november

Trondheim får besøk av Linn Herning, forfatteren av boken "Velferdsprofitørene" den 30. november.

Videre oppfordrer vi dere til å følge studiestedsprosjektene på Facebook for å få informasjon og påminning om møter og annen aktivitet.

Oslo: https://www.facebook.com/pg/ntlung.osloakershus

Bergen: https://www.facebook.com/NTLUngBergen/

Trondheim: https://www.facebook.com/NTLUngTrondheim

Studenttillitsvalgte:

NTL Ung Bergen

Johan Elfving, 459 16 259, je@ntl.no

NTL Ung Trondheim

Rebekka Steen, 924 48 378, Rebekkasteen94@gmail.com
NTL Ung Oslo

Tomine Sandal, 909 10 355, tomine.sandal@gmail.com

 

Nyttig informasjon for deg som student:

SOM MEDLEM FÅR DU

De beste forsikringene

NTL har innboforsikring inkludert i medlemskapet for alle: Som NTLmedlem er alt ditt innbo dermed forsikret. Melder du deg inn i NTL kan du altså si opp din nåværende innboforsikring. Vi har også gode reiseforsikringer for studenter gjennom LO Favør Studentpakken.

Gratis kurs

NTL Ung har egne kurs for deg som er student og ung i arbeidslivet, og hvert år arrangerer vi NTL Ung-konferansen. Dette er vårt politiske verksted hvor vi bestemmer hvilke saker vi skal jobbe med. NTL har kurs for medlemmer og tillitsvalgte, både ukekurs, kortkurs og dagskurs. Alle kurs, inkludert reise og opphold er gratis for alle NTL-medlemmer. Les mer på www.ntl.no.

En fagforening med vilje og evne

Som NTL- og dermed LO-medlem står du ikke alene. Får du problemer i deltidsjobben får du hjelp, uansett hvilken bransje du jobber i. Som NTL-medlem vil du etter endte studier ha 3000 dyktige tillitsvalgte som jobber for å sikre dine lønns- og arbeidsvilkår.

Relaterte dokumenter for Studiestedsprosjektet

Deling