NTL støtter flyktningene

flyplass-kvad.jpg

NTL har opprettet en egen innsamlingsaksjon i regi av Norsk Folkehjelps MinAksjon-kampanje. På kampanjesiden kan du selv donere et beløp og sende oppfordringer til bekjente om å gjøre det samme. - Vi oppfordrer alle medlemmer, avdelinger og organisasjonsledd til å støtte hjelpearbeidet knyttet til flyktningkatastrofen i Syria, sier NTL-leder John Leirvaag.

Sjekk ut: NTLs innsamlingsaksjon for flyktnigene

Forbundsstyret har vedtatt å støtte Norsk Folkehjelps arbeid med 50 000, og NTL Ung sitt arbeidsutvalg har gitt en dagslønn hver til Norsk Folkehjelps flyktningarbeid. Vi håper vi med dette kan inspirere hele organisasjonen og enkeltmedlemmer til å støtte det viktige hjelpearbeid til mennesker som er på flukt fra krigen i Syria. Bli med og bidra til at vi når LO-familiens mål om 3 millioner til hjelpearbeidet!

Se også: Norsk Folkehjelps samleside for alle MinAksjon-kampanjene

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. De hjelper flyktninger i Syria, i nærområdene og på veien gjennom Europa. De er også den eneste av de store humanitære organisasjonene som driver asylmottak her hjemme i Norge og organiserer nå omfattende frivillig hjelp og innsats opp mot mottakene.

Støtten kan også gis ved å bruke kontonummer 9001.08.76000 eller sende en SMS med «flukt» til 2160 (200kr).