NTLs lønnspolitikk for staten

trapp.jpg

Hva mener vi er en rettferdig lønnspolitikk? Hva er bra for felleskapet på arbeidsplassen og samfunnet? Nå finner du NTLs lønnspolitikk for staten samlet mellom to permer! I brosjyren finner du argumenter for NTLs viktigste prinsipper i lønnspolitikken. Last ned brosjyren her eller bestill trykte eksemplarer i web2print.

De siste årene har det vært stadige angrep på lønnssystemet i staten og derved de opparbeidede rettighetene statsansatte har. Vi vet at hovedtariffoppgjøret i 2016 også blir et oppgjør der vi må forsvare rettighetene våre. Derfor er det viktig at NTLs medlemmer og tillitsvalgte engasjerer seg i spørsmål rundt lønnspolitikk.

Vi håper heftet kan være et godt verktøy for dere ute i virksomhetene – både i forbindelse med lønnsforhandlinger hvor dere kan ha behov for argumentasjon, men også for å synliggjøre NTLs syn på lønn ovenfor medlemmer og potensielle medlemmer. Det vil bli utarbeidet et eget kaffekurs som tar utgangspunkt i heftet. Vi håper dere vil bruke dette materialet til å skape diskusjon og engasjement rundt lønnsspørsmål ute i virksomhetene. Kanskje kan heftet også gi en god anledning for å diskutere tariffpolitikk med andre fagforeninger i deres virksomhet?

Last ned brosjyren her

I web2print kan du bestille trykte eksemplarer av NTLs lønnspolitikk og en mengde andre trykksaker helt gratis.

Gå inn via NTLs materiellbestillingssider. Hvis du ikke har en w2p-konto fra før kan du opprette en når som helst ved å registrere deg på w2p-sidene. Lønnspolitikk-brosjyren finner du under hovedkategorien Temahefter og policy og deretter underkategorien Temahefter.