Når vi ikke kan møtes fysisk er det fint å kunne delta på NTL-webinar
Foto
Rosa Johnsen / Inventas

Webinarserie: NTLs medlemsnett og selvbetjeningsfunksjoner

Nå kan du lære mer om mulighetene på NTLs medlemsnett. Vi arrangerer både grunnkurs og spesialiseringskurs innenfor de ulike selvbetjeningsfunksjonene. Webinarene er åpne for alle, men mest relevante for tillitsvalgte.

Påmelding

Du trenger ikke melde deg på for å delta, men send gjerne en epost til hb@ntl.no med hvilke(n) dato(er) du vil delta. Da får du en invitasjon i Outlook, og vi vet omtrent hvor mange som kommer.

 

Grunnkurs

På grunnkurset går vi gjennom innlogging, medlemslister, dokumenter, søkefunksjoner, å registrere verv og å vedlikeholde medlemsinformasjon.

 

Dato Tid Tema Deltagerlenke
 24. apr 2024  14:00-15:00  Medlemsnett: Grunnkurs Delta her
 
 19. juni 2024  14:00-15:00  Medlemsnett: Grunnkurs Delta her
 

 

PS: Hvis du har problemer med tilgangene til selvbetjeningsfunksjonene, ta kontakt med hb@ntl.no i forkant av webinaret slik at vi kan få orden i tilgangene og du dermed får mest mulig ut av webinaret.

 

Kursadministrasjon

Når organisasjonsleddet arrangerer kurs for medlemmene kan man bruke kursadminverktøyet på medlemsnett. På dette kurset går vi gjennom hele verktøyet: publisere kurset, program, påmelding, rapportering, diplomer, samt å søke støtte fra OU-midler og Aktivitetsfondet.

Dato Tid Tema Deltagerlenke
 5. juni 2024  14:00-15:00  Medlemsnett: Kursadministrasjon Delta her
 
       

 

 

Tema
Kompetanse
Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?