Som student kan du bli medlem i NTL til ekstra gunstige vilkår!
Foto
Tri N. Dinh

Studentmedlemskap

NTL er LO-forbundet for stats- og statstilknyttet sektor. Vi har et studentmedlemskap tilgjengelig for alle studenter som kan ende opp i en av våre arbeidsplasser. Studentmedlemskap i NTL koster bare 250kr ut studietiden, og er en flott mulighet til å forsikre seg både i jobb og på fritiden.

 

Åtte gode grunner til å bli studentmedlem i NTL

 

1. Gratis innbo- og advokatforsikring

Som studentmedlem i NTL får du gratis innboforsikring fra Fremtind forsikring og gratis advokatforsikring fra Help. Innboforsikringen forsikrer gjenstander som vanligvis befinner seg i hjemmet ditt, slik som mobil, laptop, hodetelefoner og nettbrett. Advokatforsikringen sikrer deg i en rekke privatrettslige saker, som for eksempel problemer med en utleier eller kjøp og salg av varer og tjenester.

 

2. Billig reiseforsikring med LOfavør

Som NTL-medlem er du en del av fordelsprogrammet for LO-medlemmer, LOfavør. LOfavørs «Studentforsikring» gir deg en av Norges beste avtaler på reise- og ulykkesforsikring.

 

3. Tilgang på fordelsprogrammet LOfavør

Gjennom LOfavør får LO-medlemmer tilgang på rabatter, bankfordeler og billige forsikringer. Dette inkluderer studentpris på 799kr ved alle Strawberry-hoteller, 0,5% høyere BSU-rente i Sparebank 1, og et av markedes beste boliglån for førstegangskjøpere.

 

4. Hjelp i arbeidslivet fra alle LO-forbund

Som NTL-medlem får du hjelp i arbeidsforholdet ditt fra alle LO-forbund. Med over 1 000 000 medlemmer og 65 000 tillitsvalgte i ryggen, er du trygg i deltidsjobben ut studietiden.

 

5. En fagforening for hele arbeidsplassen

NTL mener at vi står sterkere samlet, og ønsker derfor at alle på en arbeidsplass skal være under samme fagforening. Der noen fagforeninger kun vil ha medlemmer fra én yrkesgruppe, eller bare medlemmer med mastergrad, vil NTL samle hele arbeidsplassen. Sånn sikrer vi rettferdig lønnsutvikling for alle.

 

6. Delta på kurs og konferanser med NTL og LO

NTL og LO arrangerer mange gratis kurs og konferanser for våre medlemmer. Vil du bli med på utenlandstur med faglig påfyll? Diskutere og vedta politikk på NTL Ung-konferansen?

 

7. Møt arbeidsgivere og bli klar for arbeidslivet

Alle studentmedlemmer i LO får tilgang på LOs karriereportal, og kan delta på arbeidsplassbesøk og møter med arbeidsgivere som blir arrangert i løpet av året.

 

8. Bli med å forme politikken i Norges mektigste organisasjon

Som studentmedlem i NTL kan du være med å forme politikken i LO. NTL er et av de største forbundene i LO, og jobber for et rettferdig og grønt arbeidsliv i Norge.

 

Forsikringene i medlemskapet er inkludert i inntil fem år, eller til man slutter å studere.

 

Innbo- og advokatforsikringen er inkludert i studentmedlemskapet. I tillegg kan studentmedlemmer bestille LOfavørs Student- og lærlingforsikring, som inneholder både reiseforsikring og ulykkesforsikring. Dette er en unik forsikringspakke laget for deg som er student eller lærling.

Sjekk priser og vilkår for LOfavør student- og lærlingforsikring

For å kunne være studentmedlem må du ikke ha inntekt som overstiger Lånekassens inntektsgrense for maksimalt stipend.

Studerer du i utlandet?
Alle norske studenter i utlandet kan være medlem i NTL, gitt at det de studerer er relevant for arbeidsplassene NTL organiserer, og at man har en intensjon om å jobbe i Norge etter endt studie. Dette gjelder enten du er på utveksling et semester eller tar en full grad i utlandet.

Tema
NTL Ung
Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?