Meld deg på NTL-kurs!
Foto
Tri N. Dinh

Slik melder du deg på og av NTL-kurs

For å melde deg på NTL-kurs må du logge inn med NTL-brukeren din, dvs samme innlogging som til NTLs medlemsnett. På Min side kan du også melde deg av fram til avmeldingsfristen. Merk at de fleste NTL-kurs har begrenset antall deltagere, og at påmeldingen ikke er bekreftet før du har fått beskjed om at du har fått plass.

Å melde seg på
Gå inn på NTLs kurskalender og klikk deg inn på det kurset du er interessert i. Hvis du ikke er logget inn fra før vil du bli bedt om å logge inn når du prøver å melde deg på. Hvis du har problemer med innloggingen, sjekk disse tipsene.

Påmeldingen knyttes til din NTL-bruker slik at du kan se på Min side hvilke kurs du har meldt deg på, og etter hvert deltatt på.

Å melde seg av
Hvis du av en eller annen grunn vil trekke påmeldingen kan du enkelt gjøre det på Min side fram til avmeldingsfristen.

Hvis du har fått bekreftelse om at du har fått plass på kurset og ikke skal ha plassen må du melde fra til NTL om det sånn at en annen på venteliste kan få plassen i stedet.

 

Tildelt plass
Du får beskjed fra NTL om du har fått plass eller ikke på kurset. Hvis du har fått plass må du bekrefte at du vil ha plassen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bekreft på kursdeltagelsen på Min side. Hvis du ikke bekrefter deltagelsen vil plassen gå videre til en som står på venteliste. Denne ordningen er laget for å redusere frafall og sikre at flest mulig får opplæring.

 

Melde forfall
Hvis du blir syk eller av annen grunn er nødt til å melde forfall til et kurs du har fått plass på må du si fra til NTL så fort som mulig slik at vi kan omfordele plass og eventuelt avbestille hotellrom.

 

Tema
Kompetanse
Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?