Fort gjort å glemme passordet, men det er bare å bruke Glemt passord-funksjonen.
Foto
Rosa Johnsen / Inventas

Problemer med å logge inn?

Hvis du har problemer med innloggingen kan du sjekke disse tipsene. Hvis du ikke har brukt Min side tidligere må du benytte deg av Glemt passord-funksjonen for å opprette et passord.

Brukernavn

Ved innlogging bruker du medlemsnummeret som brukernavn. Medlemsnummeret begynner med 75 og kan ha alt fra tre til åtte siffer. Nummeret skrives kun med siffer, uten noen mellomrom eller andre tegn innimellom, f.eks 75123456

Medlemsnummeret finner du på medlemskortet eller i LOfavør-appen. Du kan benytte deg av glemt passord-funksjonen på logg inn-sidene hos NTL for å få dette på mail eller SMS. Du kan også spørre din tillitsvalgte om å sjekke medlemsnummeret på medlemsnett.

Passord
Hvis du ikke husker passordet må du bruke Glemt passord-funksjonen. Der legger du inn epost-adresse eller mobilnummer og får tilsendt en aktiveringslenke hvis opplysningen du la inn matchet det som er registerert på brukeren din i registeret.

Hvis du ikke får tilsendt aktiveringskode skyldes det antagelig at opplysningene du la inn ikke matchet det vi har registrert om deg. Hvis du har flere epostadresser kan du prøve en annen i tilfelle det er den vi har registrert. Du kan også forsøke å sjekke søppelposten.

Kommer du ikke videre, ta kontakt med info@ntl.no

 

Tema
NTLs organisasjon
Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?