Ta toget om du kan!
Foto
Johnny Cohen på unsplash.com

Reise og overnatting

Skal du på NTL-kurs? Les her om bestilling av reise og opphold. Merk at det somstår her kun gjelder for kurs i regi av NTL sentralt. Hvis du skal være med på kurs i regi av et organisasjonsledd må du sjekke med dem som arrangerer kurset om hvordan du skal bestille og/eller få refundert.

Bestille reise og opphold
Når du har fått plass på et kurs i regi av NTL sentralt kan du selv bestille reise og opphold. Flybiletter og hotell bestilles via NTLs reisebyrå Berg-Hansen. For å kunne bestille må du ha en referansekode som du får av NTL når du har fått plass på kurset. Bestilling via Berg-Hansen gjelder kun forbundets sentrale kurs, ikke kurs i NTLs organsiasjonsledd.

Andre ting, som buss, tog, etc, kjøper du selv og får det refundert via reiseregningen.

 

Reiseregning til NTL sentralt

Hvis du har lagt ut for utgifter i forbindelse med et kurs i regi av NTL sentralt kan du fylle ut reiseregning. Reiseregningsskjemaet er digitalt, og du finner det på Min side på Medlemsnett. Når du har sendt inn skjemaet kan du følge statusen fram til utbetaling. Det finnes altså ikke noe excel-reiseregningsskjema.

Det er en stor fordel om du fyller ut reiseregningen så raskt som mulig! Og husk å sjekke veiledningen først!

 

Reiseregninger til NTLs organisasjonsledd

Hvis kurset er i regi av et organisasjonsledd skal du sende reiseregningen til organisasjonsleddet. Organisasjonsleddene bruker ulike metoder for reiseregninger. Spør den kursansvarlige hvordan dere sender reiseregning for det kurset du er med på.

 

 

 

Tema
Kompetanse
Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?