Forsikringen min

Kanskje det du lurer på blir besvart her?

Alle NTL-medlemmer har automatisk LOfavør innboforsikring, bortsett fra de som reserverte seg mot dette før 1980, da ordningen var frivillig.

LOfavør tilbyr alle medlemmer i LO-forbund en rekke gunstige medlemsfordeler, blant annet en god strømavtale. Du finner mer info om disse fordelene på LOfavør sine nettsider

Hvis du skal melde skade som dekkes av forsikringene du har gjennom LOfavør gjør du det på skademeldingsidene til Sparebank1

LOfavør sender ut reisekortene i november hvert år. Laster du ned LOfavør-appen vil du alltid har reisekortet tilgjengelig på mobilen. Trenger du hjelp til å logge inn i LOfavør-appen, ta kontakt med LOfavør på 41606600. Merk at NTL ikke administrerer LOfavør-appen og ikke kan svare på spørsmål om innlogging i den.

Den eneste forsikringen du kan ta med deg mellom ulike fagforeninger er LOfavør Innboforsikring. Hvis du bytter mellom to LO-forbund, sørg for at du ber om overføring av medlemskapet, slik man blant annet kan gjøre i NTLs innmeldingsskjema. Da vil medlemskap og innboforsikring videreføres uten opphold. Andre forsikringer enn LOfavør Innboforsikring kan du ikke ta med deg inn i NTL.

Alle NTL-medlemmer kan bestille ny reiseforsikring unntatt studenter, lærlinger og pensjonister. Hvis du allerede har reiseforsikring som del av medlemskapet og deretter blir f.eks student eller pensjonist kan du beholde den fram til du velger å avbestille den.

NTL tilbyr reiseforsikring og innboforsikring som del av medlemskapet i NTL. Innboforsikringen er del av alle medlemskap. Reiseforsikringen er frivillig. I tillegg kan man bestille andre forsikringer gjennom LOfavør-programmet i kraft av å være medlem i NTL uten at NTL har noe med dette å gjøre.

Prisene for reiseforsikringen og innboforsikringen oppdateres årlig. Her ser du de gjeldende prisen: www.ntl.no/forsikringspremie

Alt om hva innboforsikringen dekker og hvem som er omfattet
Tilsvarende for reiseforsikringen

For å bestille eller avbestille reiseforsikringen, send en epost til kont@ntl.no
Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?