Fellesskap i en solid fagforening

Som NTL-medlem har du en solid fagforening og dyktige tillitsvalgte i ryggen når du opplever problemer i arbeidsforholdet.

Arbeidet opptar en tredel av døgnet. Vi i NTL mener det er verdt å kjempe for at vi har det så bra som mulig i den tredelen, og at måten vi gjør det best på er å stå sammen. NTL har aktive klubber med dyktige tillitsvalgte på de aller fleste arbeidssteder. Dette gir deg et fellesskap å ta opp problemer og ting med forbedringspotensiale for arbeidsmiljøet og arbeidsforholdene, og det gir deg trygghet for at du ikke står alene hvis det virkelig skulle bli vanskeligheter i arbeidsforholdet. NTL-fellesskapet er ofte også et sosialt fellesskap med hygge og utvikling.

 

Her kan du lese noen inspirerende historier fra saker der NTL fikk gjennomslag i vanskelige saker

 

 

 

 

 

 

 Forlengelse for stipendiater ved UiO

På grunn av koronakrisen var det mange av stipendiatene som opplevde vanskeligheter med å kunne gjennomføre planlagt forskningsarbeid ved Universitetet i Oslo. NTL UiO fikk løftet saken til arbeidsgiver sammen med de andre fagforeningene og i april 2020 oppnådde de forlengelse for alle stipendiater som hadde fått forsinket arbeidet sitt på grunn av pandemien.

Les hele saken

 

 

 

 

 

 

Godt arbeidsmiljø hos Språkrådet

Hos Aksel Torsnes Mehlum og de andre NTL'erne i Språkrådet er det godt arbeidsmiljø og ryddige arbeidsforhold. Høy organisasjonsgrad er en viktig årsak til det.

Les hele saken på NTL-magasinet sine nettsider

 

 

 

 

 

 

 

Offensive i lønnsforhandlingene i staten

Ingvild Vaggen Malvik i NTL Riksrevisjonen og Geir Senum i NTL Sentralforvaltningen jobber med en felles strategi for at NTL skal få best mulig gjennomslag i de lokale lønnsforhandlingene.

Les hele saken på NTL-magasinet sine nettsider

 

 

 

 

 

 

 

Slipper å legge ut for jobbreiser

Marit Bjerke og NTL Utenriksdepartementet kjempet en lang kamp for prinsippet om at arbeidsgiver ikke skal kunne pålegge de ansatte å legge ut for jobbreiser. Saken endte med seier i lagmannsretten og mange nye medlemmer i NTL, og har stor betydning også for resten av staten.

Les hele saken om NTL Utenriksdepartementet

 

 

Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?