Medlemslister

Medlemslistene på medlemsnett gir deg en live-oversikt over medlemmene i ditt organisasjonsledd, din virksomhet eller ditt arbeidssted. Du kan filtrere listene med en rekke søkekriterier eller bruke et av de nyttige hurtigsøkene eller spesialsøkene. Du kan også ta ut listene i excel-format og jobbe videre med dem i excel. Du kan også få oversikt over medlemmer som er overført fra andre organisasjonsledd til ditt eget, samt hvem som er "på vei inn", det vil si nylig har meldt seg inn, og "på vei ut", det vil si nylig har meldt seg ut, men fortsatt er medlemmer på grunn av periodiseringsbestemmelsene, og dermed kanskje kan hankes inn igjen.

Nytt i 2020: Abonner på varsel om nye medlemmer! Varselet kommer i epost en gang per dag. Les mer i veiledningen nederst.

Både organisasjonstillitsvalgte, hovedtillitsvalgte og plasstillitsvalgte kan få tilgang til medlemslistene, men det krever at vervet registreres i medlemsregisteret. Har du ikke tilgang? Ta kontakt med tillitsvalgt i overordnet organisasjonsledd eller med NTLs forbundskontor på post@ntl.no.

Plassering:

Medlemslister per organisasjonsledd

Medlemslister per virksomhet eller arbeidssted

 

Tilgang:

Leder og kasserer i orgledd har automatisk tilgang til medlemslister per orgledd. I tillegg kan man selv gi andre tilgang ved å gi dem rollen "Adm. medlemsopplysninger" på lik linje med andre verv i styret.

Plasstillitsvalgt og hovedtillitsvalgt har automatisk tilgang til medlemslister per virksomhet eller arbeidssted på det nivået vervet er registrert og underordnede arbeidssteder.

 

Veiledning:

NTL-veiledning-medlemservice-2024.pdf

Tema
Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?