Det er bra å ha verveargumentene på lur, du vet aldri når du får bruk for dem!
Foto
NTL Statens Kartverk

Vervetips

Når du skal verve noen kan det være lurt å tenke gjennom hvilke typer argumenter du tror vil slå an hos den personen. Er det en person som er politisk engasjert? Har personen opplevd eller frykter for problemer i arbeidsforholdet? Er personen opptatt av å lære og utvikle seg? Her finner du en liste over gode argumenter for å melde seg inn i NTL. Plukk de argumentene du selv har tro på, og som du tror vil slå an hos den du skal verve.

Forsikringer og andre individuelle goder
Med NTLs kollektive forsikringsordninger og gjennom LOfavør-programmet får du en komplett pakke med gunstige tilbud innen personlig økonomi og fritid.
Mer info: https://www.ntl.no/medlemsfordeler/203737

Trygghet i arbeidsforholdet og fellesskap på arbeidsplassen
Som NTL-medlem har du dyktige tillitsvalgte i ryggen når du opplever problemer i arbeidsforholdet, og en solid fagforening som jobber for godt arbeidsmiljø og rettferdige lønns- og arbeidsvilkår i det daglige.
Mer info: https://www.ntl.no/medlemsfordeler/203740

Påvirkning på samfunnsutviklingen
NTL jobber for offentlige tjenester av høy kvalitet, tilstrekkelig finansiering av velferdstjenester og utdanningsinstitusjoner og en offensiv miljøpolitikk.
Mer info: https://www.ntl.no/ntl-mener2

Kurs og kompetanse
NTL arrangerer kurs og konferanser om arbeidsliv, arbeidslivspolitikk og faglige tema som er relevant for deg på arbeidsplassen.
Mer info: https://www.ntl.no/medlemsfordeler/203739

Argumenter som har å gjøre med din arbeidsplass
Sist, men ikke minst, kan det være ting som skjer på din egen arbeidsplass som kan være avgjørende. Er det endringer på gang som kan gjøre det ekstra viktig å være organisert? Har NTL en annen strategi og bedre praksis enn de andre fagforeningene på arbeidsplassen?

 

Innmeldingsskjema
Innmeldingsskjema finner du her: www.ntl.no/innmelding

Materiell
Bestille vervemateriell? Prøv NTLs bestillingskanal Web2Print

Presentasjoner som du kan holde som de er eller tilpasse lokale forhold finner du på NTLs medlemsnett (krever at du logger inn).

Vervepremier

Hvis den du verver fører opp ditt navn i verveseksjonen i innmeldingsskjemaet får du godskrevet vervepoeng som du kan veksle inn i vervepremier i verveshopen på Min side. Sjekk vervepremiene

NTLs vervestrategi

Hvis du vil kan du også ta en titt på NTLs vervestrategi (krever at du logger inn).

 

Tema
NTLs organisasjon
Hei, jeg heter Isa. Hva kan jeg hjelpe med?