IT-drift

eForvaltningskonferansen 2019

eForvaltningskonferansen 2019 foregår 11.-12. februar 2019 på Oslo Plaza. Årets tema er personvern, kontraktsutsetting og styringsrett. Hvordan organiseres IKT-arbeidet i din virksomhet? Bli med på konferansen og stå bedre rustet i spørsmål knyttet til IKT på arbeidsplassen! NTL har en egen søknadsordning for støtte til deltagelse på konferansen.

Publisert: 07.12.2018, sist endret 18.12.2018


Blant innlederne på eForvaltningskonferansen 2019 finner vi Tommy Tranvik (UiO), Kjetil Staalesen (LO) og Dag Schartum (UiO), i tillegg til NTLs egen Harald Langstad. Foreløpig program nederst i nettsaken. Endringer kan forekomme.

Arrangement på Facebook

Støtte til deltagelse
NTL har et begrenset budsjett til støtte til deltagelse på konferansen. Vi oppfordrer derfor til først å undersøke muligheten for at arbeidsgiver dekker utgiftene til denne faglig innholdsrike konferansen. Hvis det ikke går og du søker støtte hos NTL gjør du følgende: Send en e-post til hb@ntl.no innen 9. januar med

- navn
- arbeidssted
- tre linjer om hvordan konferansen er relevant for det du driver med i jobben eller i tillitsverv
- hva du søker støtte til: konferanseavgift, reise og/eller opphold

NB: ikke meld deg på før du har fått svar på søknaden fordi de som får konferanseavgiften via denne søknaden skal bruke en spesiell kode ved påmelding til Fagforbundet.

Når fristen har gått ut og vi vet hvor mange som har søkt får du svar og mer info om hvordan man bestiller reise via NTL, etc.

Påmelding
Påmelding via Fagforbundet sine nettsider:
https://fagforbundet.provisoevent.no/fagforbundet/events/eForvaltningskonferansen2019/register
NB: Hvis du søker støtte fra NTL, vent med å melde deg på til du har fått svar på søknaden.