infonettverk18bildenettsiden.png

Hva gjør en kampanje vellykket?

NTL inviterer til infomedarbeidernettverk 22. januar med kampanjearbeid, personvern og NTLs selvbetjeningsløsninger som tema. Vi får besøk av reklamebyrået Try som vil fortelle om store og små kampanjer, og hva som virker.  

 

Publisert: 09.01.2019, sist endret 09.01.2019


Kampanjer i form av korte filmsnutter og video er populært og spres nå raskt på sosiale medier. I dag trenger du ikke avanserte videokamera, eller store reklamebudsjett for å lage slike kampanjer.

NTL hadde i 2018 kampanjen #vilduvitehvorfor om lønnspolitikk i staten. Det var første gang vi i NTL brukte denne kampanjeformen på et lønnspolitisk område. Kampanjen besto av filmer til spredning på sosiale medier med tilhørende kampanjenettside. De gode tilbakemeldingene fra denne kampanjen gir oss grunnlag for å fortsette med mer kampanjerettet informasjon i NTL.

Men hva gjør en kampanje vellykket? Vi har fått med oss Torgeir Micaelsen fra TRY Råd som forteller om sin erfaring fra små og store kampanjer. Her håper vi å få superoppskriftene til gode kampanjer i og utenfor NTL regi. Dere vil utfordres til en sekvens med gruppearbeid under Micaelsens bolk.

Hallvard Berge, informasjonsrådgiver i NTL vil før og etter Micaelsen orientere om arbeidet med digitale selvbetjeningsløsninger & personvern i NTL

Møtested: Møllergata 10, NTLs nye møterom 5. etg.

 

NTLs infomedarbeidernettverk 22. januar 2019 11.00 – 15.00:

  • Kampanjearbeid v/ Torgeir Micaelsen, Try Råd
  • NTLs digitale selvbetjeningsløsninger & personvern v/Hallvard Berge

 

Program:

11.00 – 11.30 Arbeid med personvern i NTL v/Hallvard Berge 

11.30 – 12.00 Lunsj

12.00 – 14.00 Kampanjer – hva virker v/Torgeir Micaelsen

14.00 - 14.15 Pause

14.15 – 15.00 Presentasjon av NTLs selvbetjeningsløsninger v/Hallvard Berge 

Meld deg på ved å sende en e-post til: post@ntl, med «Påmelding infonettverk» i emnefeltet

Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset med plass, og hvis det er mange påmeldte må vi prioritere. Informasjonsmedarbeidernettverket er et faglig nettverk, og ikke et representativt organ i NTL. 

Påmeldingsfrist: fredag 11. januar 2019  

Reise: Ikke bestill reise før du har fått bekreftet deltakelse.

NTL dekker reise til seminaret, men ikke overnatting siden vi forutsetter at alle kan reise fram og tilbake på dagen.