Forsikringer fra LOFavør for deg som er ung

Som NTL-medlem får du gode forsikringer og lån via fordelsprogrammet LOfavør. Her kan du lese mer om hvilke fordeler du har som ung.

LOfavør er et fordelsprogram for LO-organiserte i samarbeid med Sparebank 1. Alt fra bedre boliglånsrente til rabatter på fornøyelsesparker er forhandlet fram på vegne av medlemmene i LO. For unge medlemmer er fordeler som Boligsparing for unge, depositumslån, gode priser på leiebil for studenter samt en samlet reise- og ulykkesforsikring for studenter og lærlinger tilgjengelig. Les mer om de ulike fordelene dine her!

Innboforsikring

Som medlem i NTL får du automatisk Norges beste innboforsikring, uten øvre forsikringssum. For studentmedlemmer er den uten egenandel. Les mer om vilkårene her.

Advokatforsikring

Som medlem i NTL får du automatisk LOfavør Advokatforsikring, med tilgang til dyktige advokater i HELP. Det er ingen timepris, kun de 66 kronene du betaler for den i måneden (for studenter er den inkludert i engangskontingenten under studietiden). Med LOfavør advokatforsikring får du hjelp frem til saken din er løst. Les mer om advotakforsikringen her

Reiseforsikring

For ordinære medlemmer (arbeidstagere) er LOfavør reiseforsikring en del av medlemskapet, med mindre du velger å reservere deg.

For studenter og lærlinger har vi forhandlet fram en helårs reise- og ulykkesforsikring til 952 kroner i året.

Boliglån

LOfavør lanserer nå det nye boliglånet for LO-medlemmer med en av Norges desidert laveste renter for førstehjemslån og svært god rente også for andre boliglån.

Les mer på LOfavør sine nettsider og ta kontakt med LOfavør for mer informasjon eller for å flytte lånet ditt.

Detaljerte vilkår for alle de ulike forsikringene finner du på LOfavørs hjemmesider.

Alle skader skal meldes til LOfavørs skadetelefon 416 06 600. NTL behandler ikke forsikringssaker.

Tema
LOfavør