Verktøy for NTL Ung-tillitsvalgte

Gratulerer med vervet som ung-tillitsvalgt! På denne siden har vi samlet en del tips og triks til deg som vil bli enda bedre til å verve kollegaene dine og å arrangere møter og kurs for de unge medlemmene på jobben.

Hva gjør en ung-tillitsvalgt?

Den ung-tillitsvalgte har et ekstra ansvar for å lage et tilbud til de unge medlemmene på en arbeidsplass, samt å være en stemme for de unge inn i det lokale NTL-styret. Det kan gjøres på like mange forskjellige måter som det fins NTL-arbeidsplasser, og man må ikke kunne alt om NTL eller tariffpolitikk for å få det til. Vi har samlet noen lure tips og triks i en håndbok som du finner her.

Verving

For å få makt bak kravene våre og styrke i kampen for et rettferdig arbeidsliv må vi bli flere på laget. Da er det verving som gjelder. Styrken og troverdigheten vår, samt våre gode tillitsvalgte, vil alltid være det beste argumentet for å få flere medlemmer. Men sosiale aktiviteter, faglig påfyll og gratis pizza hjelper også på. I håndboka finner du gode argumenter for å melde seg inn, og NTL Ung sentralt holder gjerne kurs om medlemsfordeler på din arbeidsplass. Hvis du vil gjøre det selv kan vi sende deg presentasjoner og talepunkter. Bare send oss en epost! Ønsker du å bestille materiell og brosjyrer rettet spesielt mot unge? Da finner du et rikholdig utvalg her.

Verver du nye medlemmer har NTL dessuten mange fine vervepremier. De finner du her!

Tema
NTL Ung