Hjem   > Artikkel

NTL Ung på arbeidsplassen

NTL er den største fagforeninga i statlig sektor og alle yrkesgrupper er velkomne hos oss, uansett hvilken utdanning du har. Vi organiserer også ansatte i ulike organisasjoner med statlig tilknytning, slik som NRK, humanitære organisasjoner, miljøbevegelsen, museer og forskningsinstitutter. 

 

NTL forhandler lønns- og arbeidsvilkår for medlemmene våre, og våre 3000 tillitsvalgte representerer deg som medlem til daglig. Lurer du på hvem som er tillitsvalgt hos deg? Du kan søke opp arbeidsplassen din her.

Finner du ikke arbeidsplassen din eller lurer du på om NTL organiserer der du jobber? Send oss en epost på ung@ntl.no. 

 

Om NTL Ung 

NTL Ung er et tilbud spesielt rettet mot deg under 35, både der du jobber og på nasjonalt nivå. Vi arrangerer kurs, møter, debatter og sosiale aktiviteter tilpasset unge. På hver arbeidsplass skal det være en ungkontakt i det lokale NTL-styret med spesielt ansvar for dette. Det er, og vil alltid være, gratis å delta på aktiviteter i regi av NTL Ung! 

Er du ungkontakt og trenger litt drahjelp for å få igang NTL Ung-aktivitet på arbeidsplassen? Les mer her eller send oss en mail på ung@ntl.no

 

Er du studentmedlem og behøver bistand i arbeidsforholdet ditt? Som studentmedlem i NTL er du en del av LO-familien. Jobber du ved siden av studiene trenger du ikke å stå alene i møte med sjefen. Da har du en sterk fagforening i ryggen hvis du trenger hjelp, uansett hvor du jobber. Send oss en epost til ung@ntl.no hvis du har spørsmål eller behov for bistand! 


NTL jobber også med å ivareta medbestemmelse, organiserer streikeforberedelser, forhandler tariffavtaler og dine andre interesser som medlem. Du finner mer informasjon her: https://www.ntl.no/paa-arbeidsplassen

Tema    
NTL Ung

Av Hallvard Berge
Publisert: 18.06.2018
Sist endret 18.06.2020