NTL Ung på studiestedet

Som studentmedlem i NTL Ung har du mange fordeler. Vi jobber for bedre studievilkår, bistår deg i deltidsjobben og du får Norges beste innboforsikring med på kjøpet. Les mer her om hvordan du kan engasjere deg som student her.

NTL Ung har studentgrupper i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Studentgruppene arrangerer engasjerende møter og foredrag og jobber politisk for å gjøre studiehverdagen bedre. Sammen med andre studentorganisasjoner og politiske partier arbeider vi for heltidsstudenten, billigere studielån og flere og billigere studentboliger. Visste du at arbeidsmiljøloven ikke gjelder der du studerer? Dette vil vi endre! Å engasjere seg i NTL Ung student er nettverk, kunnskap og kompetanse du får god bruk for etter studiene. Vil du ha mer info om studentaktivitet der du bor, eller vil du starte egen studentgruppe på studiestedet? Se her hvordan du kan komme i kontakt med oss for mer info!

Har du spørsmål om arbeidsforholdet ditt eller problemer på jobben, send oss en epost på ung@ntl.no.

Studentmedlemskapet koster 250 kroner i semesteret, og du står trygt i LO-familien. Jobber du ved siden av studiene får du skattefradrag for det du betaler i kontigent som student. LOFavørs innboforsikring er inkludert i medlemskapet, og er gratis for studenter. Uansett hva som skulle skje hjemme hos deg får du erstattet alle eiendelene dine. I tillegg får du høyere BSU-rente, billig og bra reiseforsikring og flere bank- og forsikringsfordeler enn du kan telle.

Tema
NTL Ung