NTL-dagen 2016

NTL-dagen er organisasjonsleddenes egen dag, og markeres rundt omkring i landet på den enkelte arbeidsplass. Dette er en fin anledning til å synliggjøre NTL med stand, seminar, frokost eller lunsjmøte. Dere velger selv hvilken dag som passer best i perioden 31. oktober - 4. november.

 

Selve datoen for NTL-dagen 2016 er opp til den enkelte arbeidsplass å bestemme innenfor tidsrommet 31. oktober til 4. november. Finn ut hva som passer for dere og annonser lokalt hva som skjer, når og hvor.

Idéen bak NTL-Dagen er å synliggjøre forbundet ute på den enkelte arbeidsplass gjennom faglige aktiviteter der tillitsvalgte kommer i kontakt med medlemmer og potensielle medlemmer. Dette har vært svært populære aktiviteter blant medlemmene.

Det vil som vanlig være mulig å bestille strøartikler på NTLs materiellbestillingskanal web2print.

Et aktuellt tema for NTL-medlemmer er medlemsdebatten i LO. NTL ønsker god deltakelse og har derfor laget en kort ppt.-presentasjon som kan brukes på NTL-dagen arrangement. Les mer om debatten på www.lo.no/debatt. Presentasjonen finner du nedenfor.  

Hvis dere har lyst til å få besøk eller foredrag fra noen av de valgte i NTL, så er det fint om dere tar kontakt med forbundssekretær Eddie Ingebrigtsen i Studie- og organisasjonsavdelingen på ei@ntl.no, tlf. 916 46 170.

 

Verv og vinn

Infobilde_NTL_web2010.jpg
Verv en kollega til NTL og få flotte vervepremier!

Bestill materiell

trykksaker.jpg
Bestill trykksaker, vervemateriell, kursmateriell, strøartikler, profileringsartikler og andre effekter med NTL-design

#mittNTL-materiell

#mittNTL er historien om NTL fortalt av medlemmene. Del din NTL-historie og oppdag nye NTL-venner i ditt lokalområde