NTL-dagen 2019

NTL-dagen er organisasjonsleddenes egen dag, og markeres rundt omkring i landet på den enkelte arbeidsplass. Dette er en fin anledning til å synliggjøre NTL med stand, seminar, frokost eller lunsjmøte. Dere velger selv hvilken dag som passer best i uke 35 og 36, 26. august - 9 september. Årets tema er valget.

Vi ønsker å oppfordre til å bruke stemmeretten ved kommune- og fylkestingvalget 9. september. Vi vil lage profilmateriell som blir tilgjengelig på NTLs materiellbestillingskanal web2print. Dere vil kunne bestille ferdige pakkeløsninger fra og med 6. august.

Selve datoen for NTL-dagen 2019 er opp til den enkelte arbeidsplass å bestemme innenfor tidsrommet uke 35 og 36. Finn ut hva som passer for dere og annonser lokalt hva som skjer, når og hvor.

Idéen bak NTL-dagen er å synliggjøre forbundet ute på den enkelte arbeidsplass gjennom faglige aktiviteter der tillitsvalgte kommer i kontakt med medlemmer og potensielle medlemmer. Dette har vært svært populære aktiviteter blant medlemmene.

Hvis dere har lyst til å få besøk eller foredrag fra noen av de valgte i NTL, ta kontakt med forbundssekretær Sven Ivar Skodjevåg i studie- og organisasjonsavdelingen på sis@ntl.no, tlf. 901 66 539.

NTL har laget en temaside om kommunevalget og har trukket frem noen prioriterte politiske saker i en ppt. presentasjon som du kan bruke dersom du skal holde en innledning. Der finner du også LOs brosjyre «Et viktig veivalg.

Verv og vinn

Vervepremier - kollage
Verv en kollega og få flotte vervepremier!

#mittNTL-materiell

#mittNTL er historien om NTL fortalt av medlemmene. Del din NTL-historie og oppdag nye NTL-venner i ditt lokalområde